Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 05/11/2018 in all areas

  1. 1 point
    I posted a description on May 8, 2018 of a problem I was having with the audio being corrupted in Video Wave... (Video Wave Audio "Fuzzy"). I attached a audio file of a sample of what my problem sounded like. Granted this was towards the end of the video and the audio's distortion increased as the Video's length increased. Is this the sort of problem you are having now in addition to your earlier issue? Best regards, Scott
  2. 1 point
    Problem is that Jim has only just installed, and has run into the problem before he has had time to use the suite. It doesn't seem that a clean uninstall is likely to help him at this point, and there may be something wrong with the program as delivered.
  3. 0 points
    Interesting, the second PC is only slightly above the minimums for 1080 30P/60I capture, yet is smooth... So that does put it in the PC area of issues. Specs alone don't tell a lot ~ A tractor trailer has a bigger engine that a Prius yet doesn't do well in a 1/4 mile race... You have not described your play/capture setup. It sounds like you are using a separate game console to play while capturing on the PC??? A guess would be that you may not have enough clean defragged HDD space to capture with so the smoothness is lost while your PC is trying to find a place on the HDD to put it. (does not apply to SSD drives!). Again Giga byte specs don't tell the story. Another area is that most gamers have everything they can find set to maximum - CPU, video card accelerators etc. This actually slows the response of things. Best bet is to leave things at factory settings and never look back Now you have a couple of things to check out, let us know if that helps. Don't be stingy with your info either
×