Jump to content

Nigel14

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Nigel14

  • Rank
    Newbie
  1. Gents, thanks for your time on this issue. Unfortunately I'm getting nowhere. I've resolved the hardware issue & have changed the resolution of the photos as you suggest. Again, this made no difference to the problem. I would be grateful for any other suggestions, before I give up on Roxio. Thanks
  2. Thanks for all your advice. I will try all suggestions, but a check has indicated a problem with my hard drive. At present I'm trying to sort this out first. I'll let you know how I get on!
  3. Thanks for the replies. I've tried using a Memorex DVD + R. Same problem as before but different slides missing! The slide show I want to complete has 160 photos and lasts about 12 minutes. However, I'm trying different settings with only 6 photos as a trial - still doesn't work properly. All photos from digital Panasonic Lumix camera, which worked perfectly with Windows Media Player in Windows 7. It seems to me (I'm a novice user) that the problem must relate to the burn specification (assuming the disk is okay). Any further advice would be appreciated. Thanks
  4. I'm running Windows10. Roxio Easy CD & DVD burning software correctly constructed and saved my holiday slide show (plus music). However, every time I burn a disc some slides are missing, others display properly, the time per slide is random and the slides are not in the correct order. These errors show both on my pc and the TV (separate systems). The blank disk I'm using is a Sony DVD-RW Ver.1.1/2x. Can anybody help please?
×