Jump to content

Everydisplaynameistaken

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Everydisplaynameistaken

  • Rank
    Rookie
  • Birthday 07/25/1978
  1. Everydisplaynameistaken

    Creator Classic folder browser & xml files

    Yes that is strange indeed. I was just exposed to Roxio 10 on the job here and noticed it in my first week. I was hoping there was just something simple like a setting change but since that doesn't appear to be the case, we'll continue with our current workaround which is adding all our source files to a DVD and then manually add the xml files into the root by drag and drop. An xml file was forgotten recently which prompted my post here. Thank you everyone for your attention. I suspect my support ticket will come to this same conclusion.
  2. Everydisplaynameistaken

    Creator Classic folder browser & xml files

    Hello, thank you for your confirmation. Its unfortunate that this occurs in newer versions of Roxio as well. I recogize this is a user forum - would you know the next step to take to report something like this to Roxio or is it likely to be seen here?
  3. Everydisplaynameistaken

    Creator Classic folder browser & xml files

    Hi there. I can confirm that I have it set to display hidden and system files. Windows Explorer displays the .xml files but the Roxio file explorer does not. If you change the file extension to something else you can actually see the file appear immediately in Roxio. Changing it back to xml makes it immediately disappear.
  4. Everydisplaynameistaken

    Creator Classic folder browser & xml files

    Hi thanks for your reply. My issue is .xml files not appearing in Creator Classic in the top right part of the window. The xls files in your screenshot are for excel.
  5. Everydisplaynameistaken

    Creator Classic folder browser & xml files

    Hi.. I was hoping that someone could help me out with this - I've googled to no avail. When I launch Creator Classic, the folder browser (top right portion of the window specifically) does not show xml files. For example - I created a file called test.xml and placed it on my desktop. If I browse through Creator Classic to the desktop this file does not show in the list. If I rename it to test.xmls it shows up immediately. Renaming it back to test.xml and it just disappears. I realize theres other alternatives such as dragging the file from the desktop to the project space however I was hoping someone could help me solve this specific issue? It'd be most helpful when adding multiple files to a project through Creator Classic that it not skip over xml files due to it simply not seeing them. Thanks! PS. I confirmed that xml files are not an excluded file type for the project
  6. Everydisplaynameistaken

    Can Music Disc Creator write Artist information now?

    i did a search on the EMC10 forum and this thread is the only one that came up. heres the results URL http://forums.support.roxio.com/index.php?...ighlite=CD+Text
  7. Everydisplaynameistaken

    Text animation in Videowave (EMC10)

    making the same text continually scroll is somewhat interesting to do. I just tried it myself. definately need to work in timeline view Open a video, then click "add text effect" on the left. Scroll down and pick News crawl. Now type in the text you want it to say and then move the text box so that the text is just off the right hand side of the video. press play and get ready to press pause when the text moves off the left side of the screen. Move the little right side orange object marker to mark the end point. once you've down that, in the text line down at the bottom in the timeline, right click it and select copy. then do the same again and click paste. you should have two of the same text entries of the same length back to back. do this however many times you need to for the length of the video to make the text move from right to left for the duration of the video. I know I explained this really really bad but I just figured it out myself Hopefully a picture shows what I mean better.. here's what my little experiment ended up looking like in videowave (click to see big version) And here's what it ended up looking like.. click to view.. http://video.msn.com/?user=956793753985949702 (just need to click the "example scrolling text" video on the new page) /edit... I forgot to say.. there might be a better way to do it but this is how I figured it out.
  8. Everydisplaynameistaken

    Life is too short for this...

    do you have a link to the source of this information? i'm interested in reading it. thanks
  9. Everydisplaynameistaken

    Stuck with Offline Registration?

    ty for your time and effort Gi, the issue is resolved it just started working on its own. it looks like your original guess that the server was down appears to have been the reason. cheers
  10. Everydisplaynameistaken

    Stuck with Offline Registration?

    this worked successfully on Vista the 1st time I installed EMC10 without having to disable anything. most concerns over Vista is just FUD. if it helps though, I tried temporarily disabling Protected Mode, phishing filter, etc. No luck. with emc10 being vista certified, i'd expect it to work 100% on vista anyway.
  11. Everydisplaynameistaken

    Stuck with Offline Registration?

    here's the flow of what I see every time I launch a program... I managed to quickly grab the error dialog too step 1 then I get this screen for a split second step 2 step 3 just to reiterate quickly... my internet connection is working fine. even the "Easy Media Creator 10 Suite" app connects and displays the web content just fine
  12. Everydisplaynameistaken

    Stuck with Offline Registration?

    ok i tried that as well on your advice and it said that my product was already registered. ty for all your ideas.
  13. Everydisplaynameistaken

    Stuck with Offline Registration?

    hi gi thx for your reply. my key is on that page from the first time i successfully installed and registered before i formatted. i'm glad its there but emc 10 is still nagging me constantly for registration
  14. Everydisplaynameistaken

    Stuck with Offline Registration?

    issue still there... the registration window still can't connect to the roxio servers I just thought of something else though... I don't think I've ever seen an activation window? Does this only appear after registration successfully occurs? Or does it just happen automatically hidden in the background without any type of user intervention ?
  15. Everydisplaynameistaken

    Stuck with Offline Registration?

    I guess that would be possible that the server its trying to connect to is down huh? I guess I can put up with it for the time being..its just really annoying because the registration window comes up every time I launch an EMC10 component. Its definately not an activation screen... says nothing of that. Assuming this doesn't correct itself by the end of the day, would you have any suggestions on anything I could try to fix this? Like I mentioned in the first post, I was able to go thru this registration window and get the activation one after that the first time I installed prior to my PC format. My product key shows up on "My Account" on Roxio.com but ...yea, issue remains. Thanks for any help
×