Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Cap'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • Creator NXT 3
    • Creator NXT 2
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • Roxio Game Capture for consoles
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • Easy VHS to DVD
    • Easy CD and DVD Burning (in Red Box): Vista & Windows 7 , 8 and Windows 10 Compatible
    • Roxio MediaBook
    • Roxio Video Lab HD
    • BackOnTrack
    • MyDVD Video Lab and MyDVD Premiere
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Copy and Convert and Easy DVD Copy
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast 14
    • Toast 12
    • Toast 11
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Popcorn 4
    • Popcorn 3
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • PhotoShow Legacy Products
  • Roxio Game Capture

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 16 results

  1. Hi, all. I need a bit of help, and I'm not actually sure what information might need to be posted with it, so I'm sorry for that ahead of time. For right now, all the information I have is that I have a Roxio Game Cap HD Pro, and I tried to update the software to version 2.0. For some reason though, it doesn't actually update it. It gets to a step in the installation program that says it's uninstalling the older version, and then I get a generic "installation interrupted" message. I'm running Windows 7 64bit. Is this a common problem?
  2. Yinsho

    Hdmi Not Displaying On Tv

    Hi, I need a little bit of help again. I just went and bought an HDTV so I can actually play and record my games in HD, instead of using the yellow standard Def cable. But now I'm having an issue. I have an HDMI cable going from my 360 to my Roxio, and from my Roxio to my TV's HDMI input port. If I hook the 360 directly to the TV, it displays perfectly fine. But when I hook it up through the Roxio, the TV says No Signal. In the Roxio program, I have the input method set to HDMI, and despite the fact that it displays the video preview, (though it's broken, see below), the program also says No Signal. So I'm not entirely sure what the problem is, and any help would be greatly appreciated. Note: The attached image shows that the screen is broken in half, the bottom of the video is on top, and is only showing the left side of the screen. The top of the video is on the bottom, and I believe is also only showing the left side of the screen.
  3. Okay So I am back LoL and I have a new issue that had begun after re-installing the video editing software. The issue is irritating and hard to explain so bear with me on this but whenever I launch the Video Capture screen and try to capture gameplay it only loads up 2 seconds even though I captured for a good 8 minutes plus when I launch the capture window the preview screen has these rainbow colored bars that run across the screen they look like the ones that would be for an emergency broadcast if you know what I'm talking about..? So any help to get this issue solved would be very much appreciated. (Issue source THEORY: Maybe the Software I re-installed was corrupted? or something?)
  4. Hello, when I go to start up Roxio and record gameplay the preview screen is a black-ish Purple but when I click record and watch the video everything looks perfect its just the preview screen im using wondows 8 and ive had problems with my Roxio since the first day ive had it please help! Heres a screen shot of what it looks like http://imgur.com/3pZ30Pa
  5. I had Purchased a Roxio Game Capture Pro HD in December for my son for Christmas. He has had Hard Drive problems on his computer since then and had not been able to use the product. Now that he has had his computer fix he would like to use the product but unfortunately he has lost he install CD. The product was never registered due to the inability to use it. I can provide the order number,order date, and S/N on the back of the product, i am just unaware of who to talk to and how to reach them in order to get help. Thank you in advance.
  6. My Game Capture has been working really well but yesterday and today my game capture made the games volume go through at a super loud volume. Is there a solution?
  7. Ok well when i launch the softwearit works for about 1 min then a small bluescreen pops up and says that they shut down windows and for me to check for a BIOS update and i did then there were no updates avalible. then it just restarts . i have a 4gb ram and still crashes
  8. gingerninger1066

    No Audio

    Here is my problem i have configured every thing correctly i used the ps3 guide in the printed manual and now i cannot record audio, video works fine, if i plug it straight into my tv it works normally (i have also noticed that i should have a device called Line in my recording devices menu even when i view disabled and unplugged devices).
  9. Got a roxio game capture hd but when i click on capture in the software half the screen goes black and it starts flashing
  10. I've edited about 4 or 5 videos and I've always noticed that one or a few of my trimmed clips, the audio will be WAY off. So I just got Sony Vegas Pro 11 and I wanted to go on the Videowave editing software to just trim my clip that I wanted and export it as an MP4 in 720p. Well I tried exporting a few times and the audio would be off. The audio wasn't even close to what I had in my 7 second clip. What's wrong with it? Why is the audio so off? I'll take about a 10 minute clip and trim it in Videowave then it'll get the sound from about 5-10 seconds before the trimmed clip that's not even in my trimmed clip. My computer specs: Intel Core i5-2410M CPU @ 2.30GHz 8 GB RAM Intel HD Graphics (Basic) 32 bit Windows 7 Ultimate
  11. I am planning on buying the Roxio Game Capture HD Pro, but one feature I need is for the capture card to record voice in my Xbox Live party chat/game chat. I'm not sure if the HD Pro does this, and if it does its not very clear in the product page. Thanks
  12. ineedhelpnow

    Do I Need Two Hdmis?

    Sorry about all the questions but do i need to put both my hdmis into the tv?
  13. Fortress X

    No Signal And No Display

    I have set up everything correctly; hdmi going from roxio to tv, hdmi going to xbox to roxio and USB plugged in correctly. I've tried different cables, different ports, changing the Xbox resolution and even tried it on my PC but still no luck. I get a "No Signal" message on the GameCap recording software and also I'm unable to view my xbox on my TV. I even see the driver "Roxio GameCap HD Pro" when plugged in so that's fine. I'm not sure why this is happening at all and this is the main problem. I also encountered something else similarly related. So the first day I got it I was eager to try it out. My current setup is a monitor and a splitter which has my PC and Xbox running through that so I can easily switch between viewing the Xbox and PC on my monitor. I installed the CD, connected all the wires (first with the splitter, I plugged one of the HDMI from the roxio into a spare input slot on the splitter) and I turned on my xbox and I got no display on my monitor but when I switched to the PC (where the USB was plugged in) I saw the recording software said "ready" and I saw my xbox! But I wasn't able to play because I couldn't see my xbox. So I decided to change that and do it directly. I plugged in everything again this time without the splitter (so monitor > roxio > xbox and USB into PC). This time, I still got no display and, obviously since my PC wasn't plugged in I couldn't see if the recording software had shown signal. But its ok, I had one more idea. This time I brought a laptop in, and did the same thing except plug the USB into my laptop, not my PC, So I could view the recording software (I had installed it on the laptop too). But, of course, still no signal OR display. I eventually got bored of this and decided to fix it later so I re-plugged in my old set up with my xbox and pc into the splitter with an output to my monitor and decided to play some xbox. Except now my xbox didn't show any display. ​I believed the roxio has screwed up some settings on my monitor so now I couldn't play xbox on my monitor until I fixed it (I even tried direct, without the splitter but still didnt work). So I tried my xbox on a TV instead but it still didn't work. I had one more TV downstairs so I tried it and to my amazement it worked! So then I thought, if it's working I can try to set up the recorder and that's when the first part of this post comes in how I tried to set it all up but it didn't work. Ultimately I want to be able to make it work with the monitor but first I have to figure out why I'm getting No signal, or no display/preview on my tv.
  14. So, i Bought Roxio Gamecap. I waited for about 1 week to get the component cable. When i finally got one, It didnt work. I cant change the output mode mode to component on my ps3. Therefore i wonder if i got the wrong cable. Instead of being: Green, Blue, Red, White, Red. It is: Green, blue, red, white, red, yellow. There is an exstra yellow cable on mine. IS it the wrong cable? Please help me?
  15. Sagero

    Duration / Size

    Anyone know if it's possible to make the creation of the dvd, based on size rather than the Time/Duration of the files? As I have like 6 files with the total 3.9GB size but 90 Minutes Duration and therefor can't use all in with the menu. Any help would be helpfull. I think 1 hour max is a bit wierd after the Menu it self is completed, but i might missed something or done something wrong
  16. THIS IS SOLVED Hello. Whenever I Open LaunchPad It Works Fine. Then, I Press The Blue 'Capture' Button. After That It Just Stays Like This (When The USB Isn't Plugged In) : (When The USB Is Plugged In) : I've tried the new update, I've tried not using the new update, I've tried re-plugging in all of the cables, I've tried using a different USB port. I've Used Roxio And It's Worked Before, But It Just Randomly Started To Do This. PLEASE HELP!
×