Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Channel tab empty'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • Creator NXT 3
    • Creator NXT 2
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • Roxio Game Capture for consoles
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • Easy VHS to DVD
    • Easy CD and DVD Burning (in Red Box): Vista & Windows 7 , 8 and Windows 10 Compatible
    • Roxio MediaBook
    • Roxio Video Lab HD
    • BackOnTrack
    • MyDVD Video Lab and MyDVD Premiere
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Copy and Convert and Easy DVD Copy
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast 14
    • Toast 12
    • Toast 11
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Popcorn 4
    • Popcorn 3
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • PhotoShow Legacy Products
  • Roxio Game Capture

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. HI all, I am having some trouble with my getting my live stream to work on twitch. When I got the Roxio Game Capture HD PRO back in December I tried to live stream and all it got up to on the twitch was "loading video" until it changes to "offline" when on the program it says that I am still live streaming. I gave it a few more tries and it did work for a few second on one of my attempts before going back to its previous state of "loading video" followed by "offline". At the time I though it was due to my internet at home ( 6mb download/ 0.5mb upload) but now that I am back at uni (75mb download/ 8mb upload) I am having the same problem. I have tried uninstalling it all and restarting etc but it hasn't changed it. I have even tried someone else's disc.The software is uptodate. I have tried changing the quality but again it made no difference to the outcome. There isn't anything in the past broadcasts either. What I have noticed is that is in the options under Live streaming the "Channel" tab is empty (no options to select). Can anyone help?
×