Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Roxio HD Capture Card'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • Creator NXT 3
    • Creator NXT 2
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • Roxio Game Capture for consoles
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • Easy VHS to DVD
    • Easy CD and DVD Burning (in Red Box): Vista & Windows 7 , 8 and Windows 10 Compatible
    • Roxio MediaBook
    • Roxio Video Lab HD
    • BackOnTrack
    • MyDVD Video Lab and MyDVD Premiere
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Copy and Convert and Easy DVD Copy
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast 14
    • Toast 12
    • Toast 11
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Popcorn 4
    • Popcorn 3
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • PhotoShow Legacy Products
  • Roxio Game Capture

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Jeffro826

    Roxio Won't Register Hdmi For Wii U

    So I got a Wii U, and was hoping to get around to recording a playthrough of Wind Waker HD and Hyrule Warriors for my channel, but I'm having difficulty trying to get Roxio to use the HDMI cables. I have the 2 HDMI cables; 1 was included with the Wii U, the other I just bought at Walmart. I have the HDMI Output going to the TV and the HDMI Input going to the Wii U. The issue is that the capture software is getting no signal from the console, and it's also not showing output on the TV. I don't know if there's a certain setting I need on the Roxio to get it to use the HDMI. I currently have the AV/Composite cables plugged in too if that's an issue. If anyone could provide me with some more information, it would be greatly appreciated. On a side note, my AV cables are acting up. When I try and run my Wii U on the composite cables now, the screen goes haywire and is staticy.
×