Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'audacity'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • Creator NXT 3
    • Creator NXT 2
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • Roxio Game Capture for consoles
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • Easy VHS to DVD
    • Easy CD and DVD Burning (in Red Box): Vista & Windows 7 , 8 and Windows 10 Compatible
    • Roxio MediaBook
    • Roxio Video Lab HD
    • BackOnTrack
    • MyDVD Video Lab and MyDVD Premiere
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Copy and Convert and Easy DVD Copy
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast 14
    • Toast 12
    • Toast 11
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Popcorn 4
    • Popcorn 3
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • PhotoShow Legacy Products
  • Roxio Game Capture

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Okay so it seems no mater what editing system I use if it be videowave, AVS, Windows Movie Maker,Adobie or any other kind I have use I get the same problem. The problem is after recording my game and voice using a different program known as Audacity I go into editing and everything seems okay until I'm done putting my commentary in and editing the sounds and the after rendering in the video I would upload it to YouTube and then I notice the at certain point in the video ( mostly at the end of the video ) theirs this audio delay. Like lets say I'm in a cutscenes and I have subtitles on well the characters speaking will be talking but their dialog will happen like a couple seconds late. Now after looking for was to fix this problem I've discovered that it usually happen after a loading screen and like the noise that's happening in the game will be on a non stop repeat in the loading screen and stop after it's done loading and the the audio lag kicks in. So I feel like I tried every thing please help me! P.S I do use the roxio game capture HD pro to capture and audacity to record my voice while i play/record my gameplay.
  2. civex

    Bias Is Messing Up Audacity

    I have SoundSoap 2, which came with Toast Titanium 11 Pro. SoundSoap uses BIAS authorization Manager. BIAS is now defunct. http://www.bias-inc.com When I try to start Audacity 2.0.4, a free Mac sound editor, BIAS thinks I need a license and starts popping up windows demanding that I either enter my registration number or buy a license. Eventually after I click cancel on the several windows, Audacity starts, but the menus are greyed out. How do I get BIAS to stop recognizing Audacity? OS X 10.7.5; Audacity 2.0.4; SoundSoap 2.
  3. So a friend and I recorded a gameplay video using the Roxio HD Pro and commentary with Audacity. When I went to start editing, I exported the Audacity file to a .wav file. Then, when I added it the gameplay on Videowave, the audio recording was cut short by about six minutes. Does anyone know of a way to remedy this?
×