Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'cursor gone'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • Creator NXT 3
    • Creator NXT 2
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • Roxio Game Capture for consoles
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • Easy VHS to DVD
    • Easy CD and DVD Burning (in Red Box): Vista & Windows 7 , 8 and Windows 10 Compatible
    • Roxio MediaBook
    • Roxio Video Lab HD
    • BackOnTrack
    • MyDVD Video Lab and MyDVD Premiere
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Copy and Convert and Easy DVD Copy
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast 14
    • Toast 12
    • Toast 11
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Popcorn 4
    • Popcorn 3
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • PhotoShow Legacy Products
  • Roxio Game Capture

Calendars

  • Community Calendar

Found 1 result

  1. (Saw on May 2009 same problem no answer) Easy Creator 10 - Roxio Sound Editor - Running on a Win-7 / 64 (everything is up-to-date high-end desktop plenty everything: cpu, memory, disk space and so on), have also had problems with same thing on Win-XP. I've been using Sound Editor for quite some time almost every day to create audio mixes for personal use. Some times when I try using it, it would not let me select portions of the clip to cut out a part in the main editing window. It seems like the cursor was/is gone. If I try to drag the cursor over the section I want to cut, it selects the entire track instead and can only cut entire tracks. Other times it works fine. I would say 40% of the time I can not get it (the cursor - the light-blue vertical line) to appear and be able to drop it in the sound track or drag it in the current sound clip, no mater what I try or click on options I select or menus picks. Have not found any consistent way of bringing up the Sound Editor and get the cursor to work. Even a reboot does not always solve the problem. What seems to be causing this problem (the loss of cursor)? Is there an option/menu pick to activate the cursor? Is there a work-around?
×