Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'flashing'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • Creator NXT 3
    • Creator NXT 2
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • Roxio Game Capture for consoles
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • Easy VHS to DVD
    • Easy CD and DVD Burning (in Red Box): Vista & Windows 7 , 8 and Windows 10 Compatible
    • Roxio MediaBook
    • Roxio Video Lab HD
    • BackOnTrack
    • MyDVD Video Lab and MyDVD Premiere
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Copy and Convert and Easy DVD Copy
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast 14
    • Toast 12
    • Toast 11
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Popcorn 4
    • Popcorn 3
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • PhotoShow Legacy Products
  • Roxio Game Capture

Calendars

  • Community Calendar

Found 2 results

  1. Flickery Video

    Hello, I have a roxio game capture SD for consoles and for the most part everything is fine but while using it to stream from a ps3 I get constant ''flashes'' while streaming, this also happens when Im just sitting in OBS or the RGC software. To be more descriptive the signal is perfectly fine, crisp and clear, but then I get these flashes and flickers every few seconds. https://youtu.be/oK1PZGqC_4I?t=15m4s Thats a pretty good example. Windows 10 (up to date) 8 gigs of ram 2.8 Quad Core processor 1TB harddrive AMD A-10 9600p Radeon r5 Im streaming with ease with this laptop at 3100kbps at 30fps using minimul processing power, this is due to streaming a console and the console doing most of the work. I have gone into the roxio software and have made sure that both the console and roxio are set to 1080p, NTSC M (im in the use) and Ive tried the AVI and MP4 settings. I have also made sure that ALL CONNECTIONS are SECURE Please help me out guys! ill try anything.
  2. My Roxio is installed properly and everything works perfectly fine on any other computer that I use, but on my new laptop it doesn't. I don't know the exact name of the laptop but I got it on Amazon and it was a refurbished laptop with Windows 7 and it has the right amount of space and the right screen resolution for the program. The problem is that when I open the program to record, everything is normal, but the second I hook it up to my Xbox 360 my ENTIRE computer screen (NOT just the preview screen) glitches out like crazy and flashes black. But once I X out of the program, it goes back to normal. Why is it doing this? It's really annoying not being able to record my gameplay and I have looked around online and nobody has the same problem. Also keep in mind that there is nothing wrong with any of the wiring or the Roxio itself, it is just happening on this one computer.
×