Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'possible refund'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • Creator NXT 3
    • Creator NXT 2
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • Roxio Game Capture for consoles
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • Easy VHS to DVD
    • Easy CD and DVD Burning (in Red Box): Vista & Windows 7 , 8 and Windows 10 Compatible
    • Roxio MediaBook
    • Roxio Video Lab HD
    • BackOnTrack
    • MyDVD Video Lab and MyDVD Premiere
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Copy and Convert and Easy DVD Copy
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 17
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast 14
    • Toast 12
    • Toast 11
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Popcorn 4
    • Popcorn 3
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • PhotoShow Legacy Products
  • Roxio Game Capture

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. ok well i have a video but i see now i cannot post the video which would better describe my issues with this roxio. i am very upset right now so please excuse any mispellings and or curse words or angry behavior. i bout this thing stayed up all night. bout component cables, and plugged it up. i see video on my tv as it passes thru the roxio hd pro. purple lights on. were good there. but on my laptop in the roxio preview screen i hear sound for literally 2 - 3 seconds upon program start up then it comes back periodically for a mili second then disappears again. and then second. my video picture lags horribly slow. and at the same time will show multi colors of squares everywhere. ( nothing to do with the game or system ) i have a video ill post to my twitter my username is: ps3_da600gunnaz please help i really tryna get this running and useable. like i said i put alot into this and it does nmot work right wtf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
×