Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'screen'.

More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


  • Roxio General
    • News and Announcements
    • General Chat
  • Easy Media Creator Products
    • Creator NXT 6
    • Creator NXT 5
    • Creator NXT 4
    • Creator NXT 3
    • Creator NXT 2
    • Legacy Creator Products
  • Gaming / Capture Products
    • Roxio Game Capture HD PRO
    • Roxio Game Capture for consoles
    • Easy VHS to DVD 3 Plus
    • Easy VHS to DVD
    • Easy CD and DVD Burning (in Red Box): Vista & Windows 7 , 8 and Windows 10 Compatible
    • Roxio MediaBook
    • Roxio Video Lab HD
    • BackOnTrack
    • MyDVD Video Lab and MyDVD Premiere
    • RecordNow Music Lab and Music Lab Premiere
    • Copy and Convert and Easy DVD Copy
    • Legacy Products
  • Macintosh Applications
    • Toast 16
    • Toast 15
    • Toast 14
    • Toast 12
    • Toast 11
    • Toast DVD
    • Easy VHS to DVD for Mac
    • Popcorn 4
    • Popcorn 3
    • Legacy Mac Products
  • Roxio PhotoShow
    • Roxio PhotoShow
    • PhotoShow Legacy Products
  • Roxio Game Capture


  • Community Calendar

Found 31 results

  2. When Roxio's video capture USB device is plugged into my computer's USB port; a BSOD occurs immediately. Three times in a row(boots in between) it happen. Error message from Windows 10 (1511) Pro was: 1st time: Driver_Power_State_Failure Booted computer 2nd time: Bad_Pool_Header Booted computer 3rd time: Paged_Fault_In_Nonpaged_Area
  3. So I have had my Roxio game capture hd pro for about twelve days now. The warranty has expire or something, so I cannot get it fixed. In short, everything turns blue. In long, when my Roxio game cap is hooked up, my tv screen is just a blue screen. No text or anything, and it won't start working again unless I unplug the game cap, or shut the program off. It does the same for xsplit as well! It also shows the screen as blue on the recording software. Another final problem, well, the Roxio recording software blue screens my computer. If anyone can help, I need it very badly. I expected it to be better than this. I am very disappointed in Roxio this time.
  4. Xbox One Screen Black But Roxio Preview Is Fine

    So I've had my Roxio and used it on my 360. Now I want to record gameplay on my One. But when I set everything up (totally correctly) I can only see the image on my Roxio capture software, my tv remains black. Please someone help
  5. So when i record the sound comes and goes for some reason heres one of my video to show you what happens. https://www.youtube.com/watch?v=wObGTe2pm9s
  6. Using Creator NXT Pro 2 and have used Roxio products for some years. My last two productions do not "output" correctly when I am trying to convert to a file format compatible with YouTube. There are missing frames or black screens at random places. I have also tried to use the output - direct upload to Youtube and get the same results.....missing frames and pictures. I thought it might be a transition issue as I am using the potluck feature for entering the transitions. Changing them did not help though. The production runs fine in the Roxio format; but that is not compatible with YouTube. I have done this conversion many times in the past and not had this problem. Is there a program update I need? Platform: Windows8.2
  7. Hello all, Hopefully you guys can help me. I've been having a bit of trouble with a recently purchased Roxio Game Capture HD Pro. On my PC (dell laptop i5 processor) the display from the card comes up clean, nice and clear. However, it's on my monitor where I have issues. Currently, I am sending the HDMI signal out from my XBOX 360, into the card, into an HDMI splitter, and from the splitter into the monitor. When the signal shows up on the 360, it has a major orange-ish, red-ish tint that gets worse the longer I have it on. I have tried going straight from the card to the monitor, and the same effect comes up. I have also tried going straight from my 360 to the monitor, and THAT is a clear image. So I have isolated that there is something wrong with the card, and I'm not sure if I should get a refund or something... UPDATE: I bought this item from amazon, so it may be something with that. All help is appreciated and welcomed. Thanks In advance! -Fusion UPDATE: It was my monitor, everything is fine
  8. Anytime I start capturing my Gameplay The preview screen on my recording program glitches out after a while. I have no idea what i did and my capture card is brand new. Can somebody Help me with this problem? I have watched a video on it and it didn't help me at all. These are my settings - http://gyazo.com/f19d674b9279534ec8fb84a21b3f5855
  9. Everytime I open the software and press the capture button that opens the capture software I get a blue screen. Not immediately but many times it says no signal in green and sometimes in red. Which frustrates me too, the majority of the time I cant even record. But eventually I always get the blue screen even when i do have an option to record (yes the roxio is actually working...) which is rare, I will still many times get the blue screen. This alarms me because it is a threat to my computer. I have uninstalled, re-installed and repaired, nothing seems to work. I have also scanned and cleaned my computer, but still I am getting the blue screen all the time. Sometimes I get it when the software says no signal so I mess with the roxio cable and many times when I insert it back into the roxio device again I get the blue screen. Also, the software will sometimes says "the capture device has been lost". So the roxio doesnt seem to work very well or often and I am always getting the blue screen. This is very frustrating because I can never use it, I have re-installed it countless times, and the blue screen worries me that this software is potentially harming my computer. If anyone knows what is causing this please help, or if anyone else is having the same problem feel free to add.
  10. Roxio - No Signal + Black Screen On Xbox One

    So I wanted to record Xbox one gameplay, and once I got my roxio game capture hd pro, I plugged in the hdmi from the xbox one to the roxio, plugged in the usb power cable, and also the hdmi out to my tv but it does not show up. I tried using different hdmi cables and it still wont work. When i just use one hdmi from the xbox one to the tv it works fine, but when i plug it back to the roxio, it won't show up again. I don't really understand this tech stuff so please reply in easy english for me to understand
  11. I have Easy CD and DVD Burning and Windows 8.1. I can not see the bottom third of the Roxio display on my monitor. Hence I can't use the burn button. I have tried the "size" and "move" options with no help. I tried changing the screen resolution in Windows. HELP!
  12. Hello everyone, I have tried to figure this out for myself by searching endlessly on Google, Youtube and this forum but I just don't know how to fix this. I have been using a Roxio Game Capture for a while now to record my gameplay on my Playstation 3. I have used it flawlessly on Windows 7 and a few months on Windows 8. But about 1,5 month ago I got this purple screen whenever I tried to stream via Open Broadcast Software ON WINDOWS 8. I have also gotten this purple screen when I tried to take a screenshot via de windows hotkey, Gyazo, windows screengrabber etc.. I think the problem started after I downloaded and installed WINDOWS 8.1 I have installed a few programs for my classes in school after using the roxio gamecapture software, but I have deleted those programs, but still get a purple screen. I installed VMware Workstation to virtualise Ubuntu and Windows 7 on my laptop and everytime I powered on this device in VMware, it gave an error about my webcam.. Maybe this could have changed something with video output? I'm not quite sure what and I certainly don't know how to change that. I have already deleted VMware Workstation I don't have any issues when I'm recording. The video and sound is totally fine. No problems. But I only get a purple screen when I try to take a screenshot or when I try to stream via OBS. Sound output is not a problem. It's just the video. EDIT: I tried to set the Aerotheme using this tutorial but it did NOT HELP. http://www.youtube.com/watch?v=irYQeJqhRzo I made a picture with my phone to verify that normal recording is fine. But this happens when I take a screenshot. This how OBS looks like when I preview the stream. (Sound is fine, video is not....) Some information about my laptop. If anyone could try to help me, that would be greatly appreciated! Thanks in advance.
  13. My Roxio is installed properly and everything works perfectly fine on any other computer that I use, but on my new laptop it doesn't. I don't know the exact name of the laptop but I got it on Amazon and it was a refurbished laptop with Windows 7 and it has the right amount of space and the right screen resolution for the program. The problem is that when I open the program to record, everything is normal, but the second I hook it up to my Xbox 360 my ENTIRE computer screen (NOT just the preview screen) glitches out like crazy and flashes black. But once I X out of the program, it goes back to normal. Why is it doing this? It's really annoying not being able to record my gameplay and I have looked around online and nobody has the same problem. Also keep in mind that there is nothing wrong with any of the wiring or the Roxio itself, it is just happening on this one computer.
  14. I've tried to export the same video through VideoWave five times now. The editing goes fine: I make my cuts, add transitions, insert music, etc. But when the time comes to export it as a useable MP4 video file, it crashes my PC. I'm running Windows 7, it gets about halfway through the exporting process, then the computer freezes and I get the blue screen of death. Any ideas why, and how to fix it?
  15. Hello, when I go to start up Roxio and record gameplay the preview screen is a black-ish Purple but when I click record and watch the video everything looks perfect its just the preview screen im using wondows 8 and ive had problems with my Roxio since the first day ive had it please help! Heres a screen shot of what it looks like http://imgur.com/3pZ30Pa
  16. Black Screen Overlay

    So, for some reason, I always seem to get this giant black overlay across my whole screen, leaving about an inch or so uncovered at the top. I suspect it has something to do with aero themes, for it seems to only do it when they're disabled. I've had this problem in the past, and I don't know how to fix it. I can't take any screen captures of it, because one: I can't navigate to any capture software, and two: I'm thinking its not actually outputting it to the monitor as such, as in its something that's caused post transmission. Also, as an unrelated note, my game capture sometimes has color distortions, but only when there's a lot of movement on the screen its capturing. For example, I can't play fast paced online FPS's without this issue, namely Battlefield. For others, it doesn't seem to be as prevalent, but it can show up. Its even shown up in Skyrim. It just so happens that when it happens on the preview screen, its there in the footage. Oddly enough, when the preview screen framerate drops, the footage's doesn't. So I don't know if there's any kind of simple fix for that that's been conceived, but I haven't been able to fix it. It didn't use to do it, and I use the same average laptop I have for years. Thanks in advance.
  17. Tv Blacck

    I have been using my Game Cap HD for a while now and only had one issue with it until now. I have plugged all the HDMI cables and the USB in correctly. However there is no display on my TV. I opened up the capture software and i can see the xbox dashboard and everything. It says ready to capture. There is just no display on my TV. If anyone has a solution to this that would great!
  18. Whole Screen Glitches Out

    Hey, guys. I'm really perplexed right now. For the last few months I've been using the HD Pro 2-3 times per week. The device was working exactly as I was expecting and I wasn't having any issues. Last friday, Geek Squad did a clean-up on my laptop and all of a sudden my capture card is no longer working the way it's supposed to. Whenever I open up the "capture" software, my whole computer glitches out. My whole screen blinks on and off and I'm not able to capture anything, or see anything below the top half of the screen. Please help me out, my setup for capture has stayed exactly the same.
  19. Purple/black Preview Screen

    So for the first day that I had my Roxio GameCapture HD Pro, it was working perfectly. It worked all through the night until about 11 pm pst. I went to bed that night and got up in the morning, looking forward to another great day. Everything was working perfectly, then when I went to run the Capture part of the Roxio software, everything was working besides the preview screen. The signal is good, all of the settings are correct, the only problem is that when I capture the gameplay, all of the audio is there, the video and preview screen are black though. The game is working correctly on the TV, it's just the capture card isn't working properly. Help please!
  20. Capture Software Displays No Preview

    So I ran into a problem with the capture software that crashed on me so I had to force quit using ctrl alt delete and ending the task. I then re-open the software and the preview screen is blank and has a red tinge to it (picture below) I then checked all settings and it's set to record 720p and the xbox output is also set at 720p anyone resolve this? I can still record fine and take screenshots etc and audio is still heard, it's just the preview screen can't be seen. Specs: OS Windows 8 64 bit 8 GB RAM i5 dual core 2.7GHZ Nvidia GT 660
  21. Recently I tried recording again with my Roxio Game Capture. I hadn't done so in a while due to personal reasons and I wanted to make some more content for my youtube channel. Unfortunately this I what I was greeted with when I turned it on: http://gyazo.com/36b4f19f0448de49b76364871d1d64b0 It never used to do this and I don't know why it is now. When I hit start capture it still records but the recordings will be just as flickery as the preview screen and will also play at several times normal speed. Any suggestions?
  22. Rainbow Lines On Preview Screen

    I have had my roxio for a few months and it has worked fine until now and it has just came up with these lines and I have tried everything to get them off and I would like some help please Thanks and there is a picture below
  23. So, I'm having a problem when I am capturing with my Roxio Gamecap HD pro; when there is a loading screen in my game: Lego city undercover. Whenever the game fades to black just before a loading screen, the capture glitches up for a little bit. It's a bit difficult to explain, but I've found someone else with EXACTLY the same problem, which I've pasted here: "I have a huge problem that is happening to me when I edit or upload my recorded video. So when I record New Super Mario Bros Wii and New Super Mario Bros U, whenever the game transitions to another screen, (going through a pipe mainly), the recording kind of stutters a bit. Here's when the problem really begins: When I put the video in Windows Movie Maker to edit it, it doesn't work right. The problem will keep freezing when I choose to go to a different art of the video, and the screen will stay black after I go through a pipe in the video. Yet if I skip over me going in the pipe, I can watch later parts of the video... So pretty much, when the game loads or if the screen turns completely black for a second, it gets screwy with Windows Movie Maker. So I tried seeing if I could upload it without editing it and get no problem. But after it was uploaded, the whole video was just a black screen. And every once in awhile it would stuttter, but there would be no picture. What else is weird, is that when I view the footage on Windows Media Player, it's completely fine. The only problem is that it will do like a half a second stutter sometimes when the game is loading. But it is very minimal and it's completely watchable. So can someone please explain to me: What the HECK is going on? Why does it do this during loading screens, and what can I do to fix the problem? This is the weirdest glitch/problem I have ever experienced. I am not liking this capture card so far, and I am thinking about selling it if I don't get a solution soon. I just bought this thing recently, and it can't even record without giving me problems. I have a Youtube channel, and I haven't uploaded in the past couple of weeks because of this. I have viewers who are waiting for new videos, and I need a solution as fast as possible. Thanks you in advance to all of you who try to help me. I would really appreciate it if you would reply to this if you even have ANY clue on how to fix the problem. Thanks again." This describes my problem EXACTLY. It's not just Windows Movie Make that does this though, I use Adobe Premiere and that doesn't work either. In fact, I've tried Windows Movie Maker, Windows Live Movie Maker and Adobe Premiere and there is always a problem. I don't want to use Roxio VideWave (the editing software that comes with the Capture Card) because there are things that it can't do and I can only do on Adobe Premiere (don't worry about that, it's besides the point), I only tested the other movie editors to see if I'd get the same problem. You can see the full page for that quote here: http://forums.support.roxio.com/topic/86796-roxio-game-capture-hd-pro-editing-problem/ - Dafster
  24. Lately I've been having a problem with Roxio. I use OBS (Open brodcaster) and when I try to use screen region to capture the Roxio preview screen, I get a purple screen where the preview screen is. I have windows 8 so I cant disable aero theme like other solutions said. I also have AMD graphics card so I cant do the Nividia solution. I used to be able to capture it this way, but my windows 8 updated and now it does the purple screen. Can someone please help.
  25. Problem With Roxio Hd

    ​Hello i recently bought the roxio hd pro, and i installed it and plugged it in, and it shows on HDMI on my screen but it has no signal in red on the media capture. BTW i'm using the same monitor for both