Jump to content

Roxio Community

Photo

Issue With Mp3 Project Split From Hijacked Thread


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 stro19

stro19

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 14 September 2014 - 06:26 PM

Im having an issue with my MP3 Project. When I play my MP3 Project, some of my songs display the song title and artist name, but some of my songs display some funny looking symbols for the song title and artist name.

#2 d_deweywright

d_deweywright

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14,795 posts
  • Gender:Male

Posted 15 September 2014 - 04:24 AM

Try opening up your those MP3 files that display the funny symbols to edit the tags. That's where that data is coming from. If necessary, edit those tags.

Where are you getting your MP3 files from?

Dave D-W

Beware the lollipop of mediocrity. Lick it once and you'll suck forever. - Brian Wilson

[ASUS M4N98TD EVO MB | Athlon II X6 440 (3.3 GHz) | 4GB DDR3 RAM | GE Force 750 TI video card | 1-500GB HD (C: XP, G: Win7 , D: - Apps, E: data & apps), 1-500 GB HD Data), L: 1-1 TB WD Green, M: 1 - 2TB Toshiba HD | 2 - LiteOn DH20A4P DVD burners | External Dell QFlix DX-20A6Q DVD +/- writer | ASUS-12B1ST Blu-Ray writer | Windows 7 (32-bit) | Creator 2012 | Tektronix Phaser 8560 solid ink printer | Epson R220 Photo/Disc printer | Ricoh GX 3110db dye sublimation ink | Epson Workforce 7610 all-in-one printer/scanner | Microtek i900 Scanner]
XP w/EMC9
XP w/EMC10
Win7 w/Creator NXT Pro
Win7 w/Creator NXT 2 Pro

Instructions for posting images in your post.
Contact Roxio/Corel Support to reset your Key after too many install attempts





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users