Jump to content

Roxio Community

Photo

Sound Editor Exports Jumping...

Audio Editor Roxio Problem Issue Fix

  • This topic is locked This topic is locked
27 replies to this topic

#21 Jim_Hardin

Jim_Hardin

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 40,526 posts
  • Gender:Male

Posted 29 January 2016 - 02:14 PM

Not a problem -_-

 

Audio is not my strong suite so I do not really have anything to add...

 

Just wondering if anyone here has tried your project to see if they can replicate your results?



#22 Hederer

Hederer

    Rookie

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 30 January 2016 - 10:16 AM

Dropbox-Link #1

folder "roxio-small" is like post #13. I added a little wav-file as a "export mix"-sample

https://www.dropbox....cXxYjGdJPa?dl=0

 

 

Dropbox-Link #2

folder "ROXIO" is the full edit.

https://www.dropbox....DDC_EZqXZa?dl=0

 

GOOD LUCK!!!!



#23 Hederer

Hederer

    Rookie

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 21 February 2016 - 09:29 AM

something new!? did you try it?

(Have new computer now. same effect)


Edited by Hederer, 21 February 2016 - 09:29 AM.


#24 Brendon

Brendon

    Digiital Guru

  • Digital Guru
  • -8,380,040 posts
  • Gender:Male
  • Location:Christchurch, N.Z.

Posted 21 February 2016 - 01:23 PM

Hederer (et al)

 

Would you please read Dave Deweywright's excellent post (here) in this topic. I think it would explain why you're encountering the problem you report.

 

The post is in one of the Mac forums, but the structure of a CD is an agreed standard regardless of the software used to make it.

 

Regards,

Brendon


Assorted computers in Windows XP, 7, and 10.

[This space unexpectedly left blank]


#25 karri

karri

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 11,678 posts
  • Gender:Male

Posted 21 February 2016 - 09:52 PM


 

Just wondering if anyone here has tried your project to see if they can replicate your results?

 

Jim, I did and can replicate the OP's result. There is a glitch after the individual clips where the audio repeats a tiny bit of the previous clip and shifts the clips. I exported from Sound Editor and then recorded a part straight from Sound Editor without exporting and you can note the differences below in the waveform. The top  (TestMP3) is exported from Sound Editor (Export mix) and the bottom is recorded while playing in Sound Editor (no glitches).

 

Attached File  HedererSecretBoxAudioCompare.jpg   47.83KB   0 downloads

 

 


 


Dell Studio XPS (desktop)
Windows 7 | Core i7 | 12 GB Memory |
ATI HD 5870

Dell Studio XPS (laptop)
Windows 7 | Core i7 | 4 GB Memory
| ATI HD 5730

Roxio
Creator 2012

Creator 2009-12 / Easy Media Creator Tutorials
Roxio Tutorials on Youtube
Roxio Central Learning Center

Roxio MyMoments Tips and Tutorials
Beginner Tips for VideoWave and PhotoSuite
Roxio Creator Getting Started Guide
Roxio Creator User Guide

#26 Hederer

Hederer

    Rookie

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 02 March 2016 - 01:19 AM

and now!?  ^_^



#27 stefanogalla

stefanogalla

    Novice

  • Members
  • PipPipPip
  • 66 posts
  • Gender:Male

Posted 19 July 2016 - 12:29 AM

I have exatly the same problem. No way to have the final project exatly as the preview. There are always clicks, or clips not in the same place, and so on... I think the problem is in the software and the behavior with the sound card.


Edited by stefanogalla, 19 July 2016 - 12:29 AM.


#28 Jim_Hardin

Jim_Hardin

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 40,526 posts
  • Gender:Male

Posted 19 July 2016 - 01:42 AM

I have exatly the same problem. No way to have the final project exatly as the preview. There are always clicks, or clips not in the same place, and so on... I think the problem is in the software and the behavior with the sound card.

 

The Topic was active 6 months ago...

 

Read it for the solutions offered and if you don't find a solution, start a new topic ;)







Also tagged with one or more of these keywords: Audio Editor, Roxio, Problem, Issue, Fix

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users