Jump to content

Roxio Community

Photo

Record Your Screen Error Message #0

Prepare Record Failed!!! #0

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 LB Bass

LB Bass

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 29 January 2015 - 10:02 AM

Just recently bought Creator Pro 3 to record my computer screen. I keep getting the error message:
"Prepare Record Failed!!! #0"

What do I need to do to get through this issue?

#2 LB Bass

LB Bass

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 29 January 2015 - 10:15 AM

I did what someone else suggested in another post which was to turn off system audio in the settings and that did work, however, shouldn't I be able to use system audio and still record my screen anyway?

#3 ibupnorth

ibupnorth

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 29 November 2015 - 08:44 PM

You may want to look at your audio settings. I eliminated the "Prepare Record Failed!!! #0" by setting my Realtek Audio Manager speaker configuration to "stereo". For some reason the capture software did not like the speakers configured to 5.1.



#4 moesy

moesy

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 03 June 2017 - 11:43 PM

Did you fix this?

If not, go to Sounds, Advance and Restore to default.  The Screen capture should work fine after that.



#5 Brendon

Brendon

    Digiital Guru

  • Digital Guru
  • -8,380,113 posts
  • Gender:Male
  • Location:Christchurch, N.Z.

Posted 20 June 2017 - 02:00 PM

Did you fix this?

 

 

LB Bass left in 2015 and hasn't been back.


Assorted computers in Windows XP, 7, and 10.

[This space unexpectedly left blank]





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users