Jump to content

Roxio Community

Photo

Mydvd Video Lab Hd Freezes


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 hoopty

hoopty

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 01 March 2015 - 02:52 PM

I just bought MY DVD VideoLAb HD and when trying to create a DVD or disc image it always freezes at 96%. I am obviously not the only one having issues since a web search shows many users having freezes at 96%. I should not have to use any other programs to create, burn, or make DVD menus.

Is this something that can be fixed immediately or can I get my money back? I have not had great experiences with Roxio in the past as they dropped product support in favor of releasing a new version.

I can supply any info you need. Windows 7 Ultimate SP1 running on AMD quad core. 4GB memory.

#2 grandpabruce

grandpabruce

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 22,490 posts
  • Gender:Male

Posted 01 March 2015 - 02:58 PM

I just bought MY DVD VideoLAb HD and when trying to create a DVD or disc image it always freezes at 96%. I am obviously not the only one having issues since a web search shows many users having freezes at 96%. I should not have to use any other programs to create, burn, or make DVD menus.

Is this something that can be fixed immediately or can I get my money back? I have not had great experiences with Roxio in the past as they dropped product support in favor of releasing a new version.

I can supply any info you need. Windows 7 Ultimate SP1 running on AMD quad core. 4GB memory.


If you just purchased it, and you purchased it from Roxio, get your money back.

Life is good!
GrandpaBruce
Viet Nam Vet - 1970 - 1971

 


#3 sknis

sknis

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 28,256 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hou,Tx

Posted 02 March 2015 - 04:22 AM

Ignore that 97%. Close out the program and try playing the DVD. Sometimes the program will give a false report randomly.
  • hoopty likes this

PC  Desktop -CPU Solutions (Wisconsin): Windows 1064 bit,  I7 -4790k, 16G memory, MSI GeForce N-760 Video Card, 500G SSD, Creator NXT 2Pro

Laptop - Windows 8.1  Ultimate 64 bit
Alienware M17XR4. I-7 third generation @2.4, 8G RAM, 500G SSD, GTX660M, SoundBlaster 3Di,

Laptop - Windows 10

Dell 13 inch convertible.


#4 hoopty

hoopty

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 03 March 2015 - 06:22 AM

While you say "sometimes" this is 100% of the time. Are there plans to fix this or dump support for this product?

#5 sknis

sknis

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 28,256 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hou,Tx

Posted 03 March 2015 - 06:39 AM

While you say "sometimes" this is 100% of the time. Are there plans to fix this or dump support for this product?


If you are getting this 100% of the time, what tweaks to the menu(s) are you making? What music.?

What computer do you have. Please provide this information (link).

Are all you resources (images/videos/music) on the system drive?

Without a lot more information from you, it will be very difficult to troubleshoot the problem. It is not a bug because not everyone experiences it

Note that this is a users group and NOT support. Support will cost you $$.

Edited by sknis, 03 March 2015 - 06:44 AM.

PC  Desktop -CPU Solutions (Wisconsin): Windows 1064 bit,  I7 -4790k, 16G memory, MSI GeForce N-760 Video Card, 500G SSD, Creator NXT 2Pro

Laptop - Windows 8.1  Ultimate 64 bit
Alienware M17XR4. I-7 third generation @2.4, 8G RAM, 500G SSD, GTX660M, SoundBlaster 3Di,

Laptop - Windows 10

Dell 13 inch convertible.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users