Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Kieran

My Roxio Game Capture Hd Pro Won't Let Me Sign In My Youtube Account

Question

So, my Roxio won't let me sign into my YouTube channel so I'm not able to upload any of my videos to my channel, well at least not the easy way.

 

It says I have the wrong username or/and password, but I know 100% for certain that I have the correct ones (both)

 

I know other people have had this problem in the past, but I have yet to find or see any solution to this issue, other than deleting your YouTube account/channel and for me that is obviously NOT an option.

 

Can someone please help on this matter please, I'm tired of having to burn the video for several hours just to start uploading it via YouTube's own page. It would be much simpler to just upload directly from Roxio that was in the description of the product when I bought it, but as it is now it is a faulty system.

Edited by Kieran

Share this post


Link to post
Share on other sites

11 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Whenever I try to save the file I get the Error : Unable to build render graph, this software is the most difficult I have ever worked with. It freezes almost half the time and the few videos I have managed to burn have been very poor quality :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I am trying to burn Game videos recorded (with narration) from PS4 and Xbox One (1080p) into an equally good mp4 quality format (PAL, 1080p, 30fps or 60fps)

 

There are so many different video files I can burn into and I really don't know which one is the best and which one will give me the best High Definition result. Seeing as whenever I try to burn 'As Original' I get the error message 'Unable to build render graph' I simply HAVE to find a better way to burn the video files. I tried using the Windows Media 9 1920x1080 VBR a few times, it worked but the final result was NOTHING like the original file :(

 

Please help me.

Edited by Kieran

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Most likely your Software install is corrupted. However, your source clips can be the issue here (unlikely if they are YOUR captures)

First thing to try is to do a proper repair to the software.

First thing to do is to turn off your Anti Virus, Firewalls, Registry Cleaners, etc.

Unplug your RGC Device and put it aside until you are completely finished.

Now insert your Roxio Disc.

Don’t do any updates at this time (get it running first)

When you reach the screen where Repair is offered, choose that!

When the Repair completes, turn your AV & Firewall back on and reboot.

If it is the file itself this won't do the job. DO NOT capture as MP4, Always use M2TS!!!

 

Let us know how this works out ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I get the message that I already have a newer version of Roxio already installed on my computer, and that it will unistall the product. I get no option of repair whatsoever!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

My Roxio also crashes time and time again for no reason, just during clipping and editing my videos and stuff. For me this software is pretty rubbish.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

...and yet a vast amount of users worldwide have no issues. The ones posting here are those that do, why would one with no issues even come here.

 

So do the uninstall/reinstall/no updates as it offered.

 

If you change nothing how can you expect your problem to change?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I did what you said but there is not much difference. I still get the render error and the few ones I DO manage to burn with SmartAVC come out terrible. The audio is no longer synced and therefore the video is useless.

 

Is there any way to make the narration video window bigger? When I narrate my videos I need to see the text written in the games I play, but the narration window is way too small. The way I have been doing it up to this point is I open the same video in VLC and play it simultaneously. It takes some time to get them perfectly synced and it takes a lot of power from my PC. So the PC fans work overtime, make a horrible sound and sort of ruin the recording sound on my Blue Snowball ICE while narrating.

 

Silly problem which could have been fixed if the narration window could be made bigger.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

You keep telling us what you don't like but tend not to bother with advice or supply any useful info...

 

I indicated it could be Your files but you don't tell us anything about them...

 

You told us Nothing about what you are capturing from or how...

 

I don't even own a microphone so I know nothing about the Narration window - never even seen one :lol:

 

If the software is so disappointing, why don't you try something else, I think I have done all I can for you. Good luck with this -_-

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I apologize, it was not my inention to be rude :(

 

I'm capturing video games I play directly from my Playstation 4 Game console connected to the Roxio Gamecap HD Pro. I use HDMI cables for the setup as instructed. The captures/recordings work absolutely fine, all my captures / videos have been captured in M2TS format.

 

The problem occurs when I try to Export the video as mp4 format (after I edit it and add voice overs) I try to make/burn the video with Videowave (SmartAVC or As the Original) but it just gives me the error: cannot render the graph. I've tried to render both in Hardware and Software under Tools options, but it's the same result for both. I finally managed to Export my videos into AVCHD 1920x1080/60p. The video turned out OK (not as good as the original though) but it took my PC a good 4 hours to make it.

 

The few times I have succeeded to Export one of my captures with the quicker SmartAVC option it always messes up the Audio sync (with or without voice overs).

 

Either way thank you for your patience and help mate :)

Edited by Kieran

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

But you also complained that the quality of the SmartAVC output was not to your expectations...

 

Doesn't matter what your PS4 is 'set to' for output, It is the actual resolution of the game that controls the quality. And the output settings.

 

With a captured clip in VideoWave right click the clip and select Properties - Details. What resolution and mbps is the clip.

 

Do this again and select Aspect Ratio handling. What does it show for the Clip? (16:9 is all the RGC version will allow for its' projects)

 

Audio Sync has been an issue since the first digital movies... A trick we found was to split the clips in the Project in many places. Don't know why it works but it does.

 

Short clip but notice all the clips. 10 minutes should be a good max.

post-39730-0-14535500-1459199795_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

×