Jump to content
  • 0
jonnyraffs

Issues Exporting To Mp4

Question

Hi all,

 

I have been using VideoWave for a few months now and have been able to deal with it niggly issues (crashing when taking screenshots, modules not loading) by either restarting or reloading the application.

 

Today, however, I have encountered something new.

 

I have been recording my PS4 gameplay and synching my own audio file to it before exporting to .mp4.

 

Everything was going as usual. The .m2ts file included my audio as well as the game audio and it was synched perfectly.

 

Unfortunately, every time I export that .m2ts file to .mp4, the game audio seems to be stripped out !!

 

I have checked the settings and I can't see anything obviously wrong. The game file certainly isn't muted !!

 

Is this something that other people have experienced before ? Any ideas as to what I do to remedy this ?

 

Many thanks in advance

 

jonnyraffs

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi Jim,

 

First of all thanks for taking the time to try and assist me with this.

 

The .m2ts file on it's own is fine. The game audio is present as expected.

 

I have now exported it to .mp4 without editing the beginning or adding my audio and the game audio is still present.

 

So, I have attempted to edit the .mp4 file and add my audio which worked fine but when I try to export that to .mp4 (with a different file name of course), nothing happens !!

 

All very strange

 

Many thanks in advance

 

jonnyraffs

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I will try testing that later (too busy today).

 

It is possible that portion was removed from the VideoWave in game capture :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Of course all worked fine :wacko:

 

I am running with SP2 and loaded an m2ts file into the editor. Export As using NTSC with SmartAVC selected.

 

The resulting mp4 had audio and behaved as well as the source that it was created from.

 

I just noticed you are located in the UK so I did one with PAL selected, same results.

 

Can you try it with some other files you have? M2TS preferred but mpg or mts will be fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×