Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 28 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online

  • 0
Sign in to follow this  
Adamo3b

Slideshow Won't Start From The Start Menue

Question

Can anyone point me in the right direction please? I created a slideshow in MyDVD, selecting a theme and dragging across my content before saving as a .ISO file. When playing back however, the template remains on the screen and the slideshow only plays in the little frame on the template. Clicking on the frame doesn't start the slideshow. What am I doing wrong? Thanks in anticipation.............

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

It happened when playing the .ISO file in VideoLAN. I don't know how it happened but I have done a different slideshow since then without a problem. I think the problem might have arisen while adding a start menu in My DVD.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

In NXT 4 & 5 there isn't any way to NOT have a Menu in MyDVD :huh: (can be done using Video Copy and Convert)

 

If it is working since that one, may have just been a glitch. Try to replicate the error if you have time ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×