Jump to content
Zeroseven

Another No Signal Problem

Recommended Posts

Windows 10 on Chillblast OC used for video editing and photoshop cc / lightroom cc. Approx 7TB space available

 

Software installed. Opens ok

 

VHS player and cables checked via separate monitor

 

Cables switched to Video Capture USB box, plugged into USB 2 (USB 3 also tried)

 

No signal

 

Ran win 10 update patch just in case, error message Roxio software not found

 

Unplug USB and get BSOD with error message Bad Pool Header

 

Stumped, help appreciated

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

With the Roxio USB device plugged in what shows in device manager under sound video and game controllers or other devices?

 

post-97-0-16536100-1486567947_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nothing, doesn't show. If I plug in when PC is on it immediately crashes with 'Bad Pool Header' Message

 

That is a Microsoft Windows 10 error and not a Roxio error message.

 

Read this (link)

Share this post


Link to post
Share on other sites

That is a Microsoft Windows 10 error and not a Roxio error message.

 

Yes obviously. I'm merely trying to explain what happens when, as I was asked to do, I plug the unit into a usb slot. The Roxio unit causes the crash, and so I included the information in case it was relevant.

Share this post


Link to post
Share on other sites

And yes, the software was installed WITHOUT the unit being connected. And uninstalled/ reinstalled.

 

The version installed was via a link provided by Roxio via the chat facility as I no longer use a DVD drive.

Share this post


Link to post
Share on other sites

And yes, the software was installed WITHOUT the unit being connected. And uninstalled/ reinstalled.

 

The version installed was via a link provided by Roxio via the chat facility as I no longer use a DVD drive.

 

I would suggest you get chatting again and ask for a new download!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you look and read the link above?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok thanks, I think I'll just return it as not fit for purpose?

 

This reminds me of installing stuff 20 years ago.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pure nonsense!

 

If all others can install the software but you can't, must be the software :wacko:

 

But no point in continuing since you will return it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×