Jump to content

Roxio Community

Photo

Roxio Creator Lj Shows Verify Error At Disc Copying

Verify Error

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 sonic.kk

sonic.kk

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 13 April 2017 - 05:36 PM

Hello,

I got verify error at disc copying, the error does not occur on the PC with Windows 8 preinstalled but after some update including drivers then encountered the error. Is there any information resources or similar cases?

 

Roxio Creator LJ version 12 is preinstalled.

Attached Images

  • VerifyError.png


#2 Brendon

Brendon

    Digiital Guru

  • Digital Guru
  • -8,380,157 posts
  • Gender:Male
  • Location:Christchurch, N.Z.

Posted 13 April 2017 - 09:56 PM

Hello,

 

Creator LJ is sold under special conditions, to the Original Equipment Manufacturers (OEMs) who preinstall it on the computers they sell.

The OEM company is supposed to give you any support you need.

 

You need to go back to the OEM who sold your computer to you - Fujitsu, NEC, Toshiba, Dynabook or whoever - since the gurus here don't have a copy of this software to examine and operate, we can't solve your problem.

 

If you do an internet search on "Creator LJ" you will see a number of search results in Japanese. They might be what you're looking for. I'm sorry, but I can't read Japanese.

 

Regards,

Brendon


P4 @3.20GHz on Albatron PX-865PE Pro II with 2GB DDR-SDRAM, FX5900XT video, Viewsonic monitors,
2 x DVDRW IDE 16X, in Windows XP, 7, and 8.

[This space unexpectedly left blank]


#3 sonic.kk

sonic.kk

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 17 April 2017 - 06:12 PM

Dear Brendon,

 

Thanks for tips. I have contacted to the PC vendor I purchased, the problem is resolved by updating AHCI/SATA driver to the latest version. Figured out that some versions at Windows 8 moment had a data corruption issue on DVD drive, the current version works without the verify error.

 

Best regards.



#4 Brendon

Brendon

    Digiital Guru

  • Digital Guru
  • -8,380,157 posts
  • Gender:Male
  • Location:Christchurch, N.Z.

Posted 17 April 2017 - 07:59 PM

Thank you very much for giving us an update and letting us know how you fixed the problem.

 

I'm very glad I could point you in the right direction, and the PC vendor was able to help you.

 

Go well.

Brendon


P4 @3.20GHz on Albatron PX-865PE Pro II with 2GB DDR-SDRAM, FX5900XT video, Viewsonic monitors,
2 x DVDRW IDE 16X, in Windows XP, 7, and 8.

[This space unexpectedly left blank]





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users