Jump to content
  • 0
reble11

A Problem With Videowave

Question

I am on my backup laptop right now, a Toshiba Satellite M60, OS XP Pro 32bit laptop until my Dell Inspiron 3541 laptop back from been cleaned and disinfected. One of my cat decided to *^$$ on the keyboard. The laptop was shut down at the time and still works. When I installed Easy Creator 10 on the Toshiba laptop. I had just got done installing XP Pro, clean. Creator 10 was squawking about graphics driver. I updated the graphics driver. Now Videowave is squawking. See the attached files. When Videowave opens with the box pop's saying "Welcome to Videowave". I press ok and the 1st error screen pop's up

 

post-131460-0-21611900-1507706297_thumb.jpg

 

I click ok again and a 2nd error box opens.

 

post-131460-0-70603100-1507706420_thumb.jpg

 

I click ok again and Videowave shuts down. I don't know why. And I also don't know why XP is over all running a bit slow after a clean install. Prog's take longer to open. Firefox is taking longer to exxcute cmds's. The slownest is liveable.

 

 

Steve

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Bad install. It is a problem that we haven't seen in quite awhile. So long in fact that it was removed from the Roxio Help files.

 

Read this and see if it helps.(Link)

 

edit: I forgot to tell you to update the versions in the above link.

Edited by sknis

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

 

Bad install. It is a problem that we haven't seen in quite awhile. So long in fact that it was removed from the Roxio Help files.

 

Read this and see if it helps.(Link)

 

edit: I forgot to tell you to update the versions in the above link.

 

The link above is for Win7. I am running XP Pro on the Toshiba laptop.

 

Steve

 

 

 

Edited by Brendon
move the reply out of the quote

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I recognised that . The same information concerning the .net framework still holds. Try that first. Today, .net framework is a higher version so I don;t know if it will work. Try this (link)

 

Easy Media Creator 10 or Easy CD and DVD burning (where you posted). That program doesn't work with XP.

 

By the way, keep your replies out of the quotes.

Edited by sknis

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I tried reinstalling EMC 10. No change. I tried the upgrade on Net Framework. I still get the same error messages.

 

 

I recognised that . The same information concerning the .net framework still holds. Try that first. Today, .net framework is a higher version so I don;t know if it will work. Try this (link)

 

Easy Media Creator 10 or Easy CD and DVD burning (where you posted). That program doesn't work with XP.

 

By the way, keep your replies out of the quotes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×