Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
frustrated once again

Creator NXT PRO 6

Question

I am working on a project in Videowave.  Some of my project involves video clips of people talking.  The original audio sound is fine.  In place in the project, the audio sounds very "tinny" and "screechy" and almost inaudible.  When I try to use the CLEAN, the program then just started after 20 min. of completed project.  I hope there is a fix for this or many many hours of work have been wasted.  HELP!!!  Please.

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

This will sound silly but try putting in 'Splits' every 10 minutes or so. Might even want try it with 5 minute splits.

Let us know if that makes any difference. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Funny maybe but I will try anything to fix this at this point.  Unfortunately the splits didn't work. 

Something that has made it better is changing the original  .wav audio files to .mp3 with Sound editor.  Still not great.

Thanks for your idea. I appreciate it.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Another direction...

Put in all the clips and then use Export As to make one contiguous file. Do the edits on that file.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×