Jump to content

Roxio Community

Driver blocked ( sonic solutions DLA)


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 nustyl

nustyl

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 08 March 2007 - 02:59 PM

Every time I log on a window appears and states that a driver has been blocked do to incompatibility
and was disabled (sonic solutions DLA)
The PC is new.
So what or who do i contact to get this resolved


    Thanks, Jeff

#2 grandpabruce

grandpabruce

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 21,429 posts
  • Gender:Male

Posted 08 March 2007 - 03:00 PM

QUOTE (nustyl @ Mar 8 2007, 04:59 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Every time I log on a window appears and states that a driver has been blocked do to incompatibility
and was disabled (sonic solutions DLA)
The PC is new.
So what or who do i contact to get this resolved


    Thanks, Jeff



Looks through the posts in these forums.  There are a ton of them discussing this issue.
Life is good!
GrandpaBruce
Vietnam Vet - 1970 - 1971

Main System:
ASUS P6T Deluxe V2 LGA 1366 Intel X58 ATX Intel Motherboard; Cooler Master ATCS 840 Case
Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz 4 x 256KB L2 Cache 8MB L3 Cache LGA 1366 130W Quad-Core Processor
CORSAIR DOMINATOR 3GB (3 x 1GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1866
PLEXTOR Black DVD Burner, Model PX-880SA; Pioneer Black 8X BD-R 2X BD-RE 16X DVD+R Burner
EVGA GEFORCE GTX 670 2GB Video Card
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series Sound Card
Windows XP Pro w/SP3

Backup Computer:
ASUS A8N32-SLI Deluxe
Windows 7 Pro w/SP1

#3 Beerman

Beerman

    Digital Beer Guru

  • Digital Guru
  • -7,138 posts
  • Gender:Male
  • Location:Just outside the Big Easy

Posted 08 March 2007 - 05:06 PM

QUOTE (nustyl @ Mar 8 2007, 04:59 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Every time I log on a window appears and states that a driver has been blocked do to incompatibility
and was disabled (sonic solutions DLA)
The PC is new.
So what or who do i contact to get this resolved


    Thanks, Jeff

You don't say but I assume it's Vista?  Remove Drag to Disc and reboot and you should be ok....works for me.
It would be helpful if you posted more info about your system so more people could chime in for help.
Paul
------
Custom Built ASUS P8Z77 V-Deluxe, Core i7 3770k, 16 GB Memory-ASUS ENGTX560 DCII TOP/2DI/1GD5 GeForce GTX 560, H80i Cooler, 750W Power Supply, COOLER MASTER HAF XM RC-922XM-KKN1 case,Corsair Force Series GS CSSD-F240GBGS-BK 2.5" 240GB SATA III SSD, InfiniTV4 & HDHomerun Tuners- running Windows 8 (and other goodies)
#2-P877WS- Core i7 3770k, 16GB Memory-GeForce GTX 650Ti, SATA III SSD, H100i cooler, 750W PS,

#4 nustyl

nustyl

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 10 March 2007 - 01:11 PM

QUOTE (Beerman @ Mar 8 2007, 05:06 PM) <{POST_SNAPBACK}>
You don't say but I assume it's Vista?  Remove Drag to Disc and reboot and you should be ok....works for me.
It would be helpful if you posted more info about your system so more people could chime in for help.

My PC is a Dell XPS 410 with windows vista.
Sorry I'm new (sort of) to the computer and I'm learning as I go
Thanks for the reply

    Jeff

#5 Beerman

Beerman

    Digital Beer Guru

  • Digital Guru
  • -7,138 posts
  • Gender:Male
  • Location:Just outside the Big Easy

Posted 10 March 2007 - 01:18 PM

QUOTE (nustyl @ Mar 10 2007, 03:11 PM) <{POST_SNAPBACK}>
My PC is a Dell XPS 410 with windows vista.
Sorry I'm new (sort of) to the computer and I'm learning as I go
Thanks for the reply

    Jeff

Did you try removing Drag to Disc yet?  If you're not sure how, you need to go to the control panel and choose Programs then, Uninstall a program.  A list should show up with all the programs installed.  Find Roxio Drag to Disc and double click it.  After removal, reboot.
Paul
------
Custom Built ASUS P8Z77 V-Deluxe, Core i7 3770k, 16 GB Memory-ASUS ENGTX560 DCII TOP/2DI/1GD5 GeForce GTX 560, H80i Cooler, 750W Power Supply, COOLER MASTER HAF XM RC-922XM-KKN1 case,Corsair Force Series GS CSSD-F240GBGS-BK 2.5" 240GB SATA III SSD, InfiniTV4 & HDHomerun Tuners- running Windows 8 (and other goodies)
#2-P877WS- Core i7 3770k, 16GB Memory-GeForce GTX 650Ti, SATA III SSD, H100i cooler, 750W PS,

#6 dell

dell

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 10 March 2007 - 04:42 PM

QUOTE (Beerman @ Mar 10 2007, 01:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Did you try removing Drag to Disc yet?  If you're not sure how, you need to go to the control panel and choose Programs then, Uninstall a program.  A list should show up with all the programs installed.  Find Roxio Drag to Disc and double click it.  After removal, reboot.

Try this link it worked for me.

http://support.dell.com/support/topics/glo...;l=en&s=gen




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users