Jump to content

Roxio Community

Roxio Creator 9.0 DE


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 snowshine

snowshine

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 16 April 2007 - 04:23 AM

My system is Dell computer came with XP MCE SP-2.
I had the oppertunity to Upgrade to VISTA OS- I did a clean install of the VISTA Home Premium OS and after that the Dell's factory installed roxio creator was lost.
Now I obtained this Roxio Creator 9.0 DE cd from Dell's company to reinstall VISTA compatible Roxio Creator  on my computer.
After installing I was directed to correct the DLA patch incompatibilities from the Rexio official site which I followed as instructed.
My Roxio Creator worked for one day very well.
When I tried it this morning I could not get Roxio going!! Every attemt to open the Roxio results in an window open with a request to Register. Hwever when attempted to Register it suggests already registered.
But still I coulden't get Roxio working.
Can anybody help me resolve this.
Thanking you

#2 gi7omy

gi7omy

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 17,033 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belfast, Ireland

Posted 17 April 2007 - 06:35 AM

A common mistake with the register window is forgetting to tick the box that you understand the terms and privacy details - make sure you did that and it should then re-register.

The tick box is a bit obscure unfortunately
If it ain't broke, fiddle with it until it breaks, then fiddle with it until you get it fixed

"Rincewind could scream for mercy in nineteen languages and just scream in another forty-four "

"If computers get too powerful, we can organize them into a committee; that will do them in."

“Computers have enabled people to make more mistakes faster than almost any invention in history, with the possible exception of tequila and hand guns.” — Mitch Ratcliffe


Daithi

Home Brew computer
Intel I7 950 on Gigabyte X58A UD3R mobo
12 GB Three Channel DDRAM
Radeon HD4850 512 MB GDR3 graphics
Signalink USB Audio Codec for ham radio connection
1 x 160 GB, 1 x 330 GB, 1 x 400 GB IDE drives
4 x 250 GB SATA 2
LG HL-DT-ST GGW-H20L BD-RE drive
22" Acer P223W monitor


EMC 7.5 on Windows XP 32 SP3
EMC10 on Windows XP64 SP2
Creator 2011 on Windows 7 Ultimate
ECD6 on Gentoo Linux (running under VMWare)




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users