Jump to content

Roxio Community

Videowave screen freezes with pause


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 curt98

curt98

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 15 August 2007 - 01:24 PM

When using videowave9 if I pause the movie and try to use frame advance or reverse the screen stays on same frame.  If I press play mod/e again the counter moves, but frame displayed does not change.  Has this been discusses before?  Solutions

#2 grandpabruce

grandpabruce

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 21,546 posts
  • Gender:Male

Posted 15 August 2007 - 01:41 PM

QUOTE (curt98 @ Aug 15 2007, 04:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>
When using videowave9 if I pause the movie and try to use frame advance or reverse the screen stays on same frame.  If I press play mod/e again the counter moves, but frame displayed does not change.  Has this been discusses before?  Solutions


I have not experienced that problem.  It sounds like it could be a problem with the video card.  Update the drivers for it.

What video card do you have?
Life is good!
GrandpaBruce
Vietnam Vet - 1970 - 1971

Main System:
ASUS P6T Deluxe V2 LGA 1366 Intel X58 ATX Intel Motherboard; Cooler Master ATCS 840 Case
Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz 4 x 256KB L2 Cache 8MB L3 Cache LGA 1366 130W Quad-Core Processor
CORSAIR DOMINATOR 3GB (3 x 1GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1866
PLEXTOR Black DVD Burner, Model PX-880SA; Pioneer Black 8X BD-R 2X BD-RE 16X DVD+R Burner
EVGA GEFORCE GTX 670 2GB Video Card
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series Sound Card
Windows XP Pro w/SP3

Backup Computer:
ASUS A8N32-SLI Deluxe
Windows 7 Pro w/SP1

#3 curt98

curt98

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 16 August 2007 - 07:52 PM

QUOTE (grandpabruce @ Aug 15 2007, 02:41 PM) <{POST_SNAPBACK}>
I have not experienced that problem.  It sounds like it could be a problem with the video card.  Update the drivers for it.

What video card do you have?



I did upgrade the drivers and it made no difference.  I have a dell 6000 laptop with a Radeon x300 video card.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users