Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
sean821

Error 0652 on Rolllback Install

Question

I am trying to install EMC10 on my Vista - 32 machine from the "3-CD's" version.

I follow the instructions on the CD and when the program gets about 1/3 through installing it rolls back the last three apps it installed (SmartSound, Copy, Core, etc.)and halts with a Error 0652.

 

I have tried clean installs according to the forums here and have also contacted Chat who told me to disable all startups and Firewall/Anti-Spy prog.s. I did this from another clean install and no luck.

 

Any help would be greatly appreciated.

 

Regards.

 

Machine : Dell XPS 700

2.6 GHZ dual Core

4GB Ram

250 GB HD

Nvidia 8800 GT

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I see you have a dell, can you check that

1. you dont have any other cd or dvd burning apps installed by dell (under add & remove applications.)

 

2. can you make a new account under control pannel called user or the like (and make sure you make it a adminstrator as the account type) and then log into it as a test and see if you can install it, as some times dell and hp ect give users a power user account and not a admin account and this make a big diference.

 

thats all i can sugest at this stage sorry but i hope it may help you

good luck

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hi,

 

I'm having the same problem. Do you ever fix it?

 

I am trying to install EMC10 on my Vista - 32 machine from the "3-CD's" version.

I follow the instructions on the CD and when the program gets about 1/3 through installing it rolls back the last three apps it installed (SmartSound, Copy, Core, etc.)and halts with a Error 0652.

 

I have tried clean installs according to the forums here and have also contacted Chat who told me to disable all startups and Firewall/Anti-Spy prog.s. I did this from another clean install and no luck.

 

Any help would be greatly appreciated.

 

Regards.

 

Machine : Dell XPS 700

2.6 GHZ dual Core

4GB Ram

250 GB HD

Nvidia 8800 GT

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

×