Jump to content
  • 0
marlinsinger

Problems logging in

Question

Anyone else have problems logging in after the update. I had to go through the forgot password process and reset my password to get in. Was not giving me a password error, just would not log in.

Edited by marlinsinger

Share this post


Link to post
Share on other sites

54 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Guest videoKid

Yep, I experienced the same issue. Even the "forgot username/password" did not work for me; I did not get an email at all from Roxio. So this is a new account I am using.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Anyone else have problems logging in after the update. I had to go through the forgot password process and reset my password to get in. Was not giving me a password error, just would not log in.

 

Marlin, in XP IE 6 I had to use the password change email and logon through that, then go to sitemap at bottom of page, then to the Discussion Board. It still showed login at the top of the Board page, but clicking on it changed to log out. IE continues to error and crash on the Board. Strange at the top of IE 6 it still says Powered by Invision Power Board. I deleted the bookmark, cache, and history!

 

FireFox works with ' NO ' problemo....

 

cd

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Marlin, in XP IE 6 I had to use the password change email and logon through that, then go to sitemap at bottom of page, then to the Discussion Board. It still showed login at the top of the Board page, but clicking on it changed to log out. IE continues to error and crash on the Board. Strange at the top of IE 6 it still says Powered by Invision Power Board. I deleted the bookmark, cache, and history!

 

FireFox works with ' NO ' problemo....

 

cd

I had the crashes at work with IE6, and no log in. At home here is where I had to do the forgot password process, and that was Firefox.

 

Just tried IE 7. Will not log in. Just keeps coming back asking for the password. No login error.

 

Glad I normally use Firefox. Can't use it at work though.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Even with FF, I'm getting reports of loops when trying to log in. Clearing cache and cookies haven't appeared to help some either.

IE7 won't work for me either.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Even with FF, I'm getting reports of loops when trying to log in. Clearing cache and cookies haven't appeared to help some either.

IE7 won't work for me either.

Did not work for me either..

Been on to chat..did not help much..

Seems to be very slow..uploads

:ninja:

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

From the last time there was an "improvement", I don't dare logoff.

 

Firefox (which I rarely use) is getting in ok. IE 6 keeps having to close down.

 

From last time - after not using IE 6 on Roxio on this computer, the problem went away after 30 days. However, the other computer, not having any recent cookies, never did have a problem.

 

Lynn

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

My cookies are still working fine on all my Linux boxes. Haven't been on XP in a while.

 

Not impressed with the cartoony icons and gradients of the upgrade.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Even with FF, I'm getting reports of loops when trying to log in. Clearing cache and cookies haven't appeared to help some either.

IE7 won't work for me either.

 

 

The connection has timed out

 

The server at forums.support.roxio.com is taking too long to respond

 

* The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few

moments.

 

* If you are unable to load any pages, check your computer's network

connection.

 

* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure

that Firefox is permitted to access the Web.

 

cd

 

 

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Things seem a bit better this morning but I'm sure by 7 pm tonight, we'll all be having trouble again if they can't fix it before then.

There is someone with Invision working with John to get this fixed but as of yet, there is no time table given for when they expect things to be back to normal.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
The fastest way would be to re-define normal.

 

However, I'm having much better luck this morning with IE 6.

 

Lynn

 

IE 6 had no problem uploading this image to web-space with IE 6! :rolleyes:

 

IE6.png

 

cd

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
IE 6 had no problem uploading this image to web-space with IE 6! :rolleyes:

 

IE6.png

 

cd

That's the same thing I see when opening topics or posts using IE 6. FireFox works fine tho (when the server isn't being slow to respond).

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

IE 6 seems to work ok everywhere else.

 

I use FireFox only in emergencies ... and Roxio seems to be becoming defined as a long-term emergency

 

Lynn

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
IE 6 had no problem uploading this image to web-space with IE 6! :rolleyes:

 

 

 

cd

 

 

I just got that error twice, within a 1 minute period, while reading this thread. :angry2: IE6 works elsewhere.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Can't use IE6 or MSN Explorer, finding it very irritating. Where is spell check.........

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest videoKid
Can't use IE6 or MSN Explorer, finding it very irritating. Where is spell check.........

What browser did you end up using?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

On two occasions using IE 6, a few hours apart, I clicked on CD's picture of the error message, and when I clicked on the error-message-screen to close it, I got the error message full-size and for real. :blink:

 

Lynn

Edited by lynn98109

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
What browser did you end up using?

 

 

I am using Firefox to browse these forums. IE6 crashes. Bad move by Roxio/Invision to have a server that doesn't support IE 6.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
I am using Firefox to browse these forums. IE6 crashes. Bad move by Roxio/Invision to have a server that doesn't support IE 6.

 

 

Now you'll be telling folks to update to IE 7..... :lol: :lol: :lol:

 

cd

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Now you'll be telling folks to update to IE 7..... :lol: :lol: :lol:

 

cd

 

Not a chance. That's why it is foolhardy for Roxio to have the forums on a server that only supports IE 7 and Firefox. Anyone who uses IE 6 and has versions of Roxio software, earlier than EMC 9.1, won't be able to use them, if they install IE 7. :angry2: :angry2: :angry2:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest videoKid

Earlier posts (posts #4 and 5 above) also report problems using IE7. I wonder if the server was fully tested using the IE browser.

Edited by videoKid

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Still no joy at work today. Still can not log in. I even installed Firefox. Still would not log me in. Can read the messages as a guest, but can not post. And IE6 still crashes on this site. A lot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×