Jump to content

Roxio Community

Error "unable To Build The Render Graph"


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 pam_mortensen

pam_mortensen

    Apprentice

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 116 posts

Posted 11 April 2009 - 03:24 PM

I am trying to render a slide show and I have no idea why I am getting this message:  "Error Unable to build the render graph".   I made a slide show just as I have many times, any ideas?

Edited by pam_mortensen, 11 April 2009 - 03:31 PM.

Not that any of this makes any sense to me, but if it helps...my system:

NVIDIA GeForce Go 7600 [Display adapter]
HP dv9000V Laptop
XP Home Edition
AMD Turion 64x2 Mobile TL-60 1.8 GHz
17.0" WSXGA+BrightviewWidescreen 1680x1050
256MN NVDIA GeForceŽ Go 7600
HP IMPRING Finish + Microphone
2.0 GB DDR2 SDRAM (2x1024MB)
200 GB 5400 RPM SATA Dual Hard Drive
300 GB Hard Drive Kit for xb3000 Base
HP xb3000 Notebook Expansion Base
Super Multi 8X DVD+/-RW w/DL Support
802.11 a/b/g WLAN & Bluetooth

#2 REDWAGON

REDWAGON

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 17,807 posts
  • Gender:Male
  • Location:Redlands, California

Posted 11 April 2009 - 03:38 PM

You posted in the Roxio EMC 9 forum. So I asume this is the program you are using. Did you use the "Videowave" program to produce your slide show "
REDWAGON

5 Custom Built ASUS/ Intel Computers


3 with Windows 7 Pro Retail Operating Systems
2 with Windows 8.1 Pro/WMC Operating Systems


1 HP laptop with W7 Pro OS (HP OEM)
1 Apple iPAD2 & 1 iPhone 5 OS7

#3 grandpabruce

grandpabruce

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 21,476 posts
  • Gender:Male

Posted 11 April 2009 - 06:41 PM

QUOTE (pam_mortensen @ Apr 11 2009, 06:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>
I am trying to render a slide show and I have no idea why I am getting this message:  "Error Unable to build the render graph".   I made a slide show just as I have many times, any ideas?


If it happens when trying to output from VideoWave, do the following, substituting the EMC 9 location of the file, for what is listed as the EMC 8 location :

http://kb.roxio.com/search.aspx?URL=/conte...S=set-locale=en


If that doesn't work, do the following:

http://kb.roxio.com/search.aspx?URL=/conte...S=set-locale=en



Life is good!
GrandpaBruce
Vietnam Vet - 1970 - 1971

Main System:
ASUS P6T Deluxe V2 LGA 1366 Intel X58 ATX Intel Motherboard; Cooler Master ATCS 840 Case
Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz 4 x 256KB L2 Cache 8MB L3 Cache LGA 1366 130W Quad-Core Processor
CORSAIR DOMINATOR 3GB (3 x 1GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1866
PLEXTOR Black DVD Burner, Model PX-880SA; Pioneer Black 8X BD-R 2X BD-RE 16X DVD+R Burner
EVGA GEFORCE GTX 670 2GB Video Card
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series Sound Card
Windows XP Pro w/SP3

Backup Computer:
ASUS A8N32-SLI Deluxe
Windows 7 Pro w/SP1




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users