Jump to content

Roxio Community

Photo

update_5.3.5.o.exe - Available anywhere?


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 goooner1

goooner1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 11 May 2006 - 02:52 PM

I've tried to download the above update to get Videowave to recognise my DVD writer, but the link doesn't work. Is it available anywhere else?

#2 ogdens

ogdens

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 15,713 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lucknow, Ontario, Canada

Posted 11 May 2006 - 03:13 PM

I've tried to download the above update to get Videowave to recognise my DVD writer, but the link doesn't work. Is it available anywhere else?


Did you run the engine update first (you didn't say).

#3 Guest_mlpasley_*

Guest_mlpasley_*
  • Guests

Posted 11 May 2006 - 06:53 PM

There's version ' v ' available under Easy CD Creator 5. It's the most recent one available.

#4 ogdens

ogdens

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 15,713 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lucknow, Ontario, Canada

Posted 12 May 2006 - 03:21 AM

There's version ' v ' available under Easy CD Creator 5. It's the most recent one available.


The user has the VideoWave 5 Power Edition, where there is a "o" drive update.

#5 Guest_mlpasley_*

Guest_mlpasley_*
  • Guests

Posted 12 May 2006 - 05:01 AM

The user has the VideoWave 5 Power Edition, where there is a "o" drive update.



I know. However, Patatrox and I had a discussion last year sometime (on the old boards) about the ' v ' update and if it applied to version 5. He said it would work with version 5 (including Movie Creator) because they had the same burning engine.

I think they pulled the ' o ' when the ' v ' came out and that's why the link won't work. I'd forgotten about that until this post. I think it was reported but never fixed. :)

#6 ogdens

ogdens

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 15,713 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lucknow, Ontario, Canada

Posted 12 May 2006 - 05:53 AM

I know. However, Patatrox and I had a discussion last year sometime (on the old boards) about the ' v ' update and if it applied to version 5. He said it would work with version 5 (including Movie Creator) because they had the same burning engine.

I think they pulled the ' o ' when the ' v ' came out and that's why the link won't work. I'd forgotten about that until this post. I think it was reported but never fixed. :)


Thanks for the info ml.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users