Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
kenh

Beta 2 works fine to Series 2, not to Series 3

Question

I just got a new Mac Pro running 10.6. Previously I was on a Power Mac G5 using Toast 9, and Tivo Transfer worked fine.

 

I upgraded to Toast 10 on the new machine, and I downloaded the Beta2 version of Tivo Transfer.

 

I have two TiVos; A Series 2 Dual Tuner, and a Series 3. Both TiVos appear in the list of TiVos, but only the Series 2 shows as having any shows on it. I can transfer shows off of it just fine; I can't get any shows off of the Series 3.

 

One thing I just noticed; the spinning wheel at the lower right of the Tivo Transfer window spins a long time when I select the Series 3, and it shows at the top of the window a description of a show (I'm assuming the first one in the list). Nothing appears in the list, though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
I just got a new Mac Pro running 10.6. Previously I was on a Power Mac G5 using Toast 9, and Tivo Transfer worked fine.

 

I upgraded to Toast 10 on the new machine, and I downloaded the Beta2 version of Tivo Transfer.

 

I have two TiVos; A Series 2 Dual Tuner, and a Series 3. Both TiVos appear in the list of TiVos, but only the Series 2 shows as having any shows on it. I can transfer shows off of it just fine; I can't get any shows off of the Series 3.

 

One thing I just noticed; the spinning wheel at the lower right of the Tivo Transfer window spins a long time when I select the Series 3, and it shows at the top of the window a description of a show (I'm assuming the first one in the list). Nothing appears in the list, though.

 

Please try the beta 3 build just posted, use the same download link and you'll get the new version.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

×