Jump to content
  • 0
edpark

No Audio

Question

I can transfer all my shows just fine from my Tivo HD but it has no audio at all.

When I do a 'Show Stream Info' in the Video Player it says "Audio: n/a".

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Same problem here. Snow Leopard. Tivo HD. Downloaded Popcorn 3.0.4 update which has Toast Video Player 1.0. I also have the downloaded Tivo Transfer for Popcorn BETA4a.

 

Anyone have any idea?

Edited by Gorby

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

After more than a week of back and forth with Roxio support, the final solution was an upgrade to Toast 10. Nothing else worked.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I got it to work! After lots of playing around the following seemed to to the trick.

 

All I did was 'install' Popcorn 4. Now I don't have a license for Popcorn 4 (I only have one for 3) but although I cannot run Popcorn 4 it did update my Toast Video player to Ver 3.0 (from Ver 1.0 that came with Popcorn 3)

 

I then started my Tivo Beta 4 and clicked play on the show I wanted.

 

Hope it works for you!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
I got it to work! After lots of playing around the following seemed to to the trick.

 

All I did was 'install' Popcorn 4. Now I don't have a license for Popcorn 4 (I only have one for 3) but although I cannot run Popcorn 4 it did update my Toast Video player to Ver 3.0 (from Ver 1.0 that came with Popcorn 3)

 

I then started my Tivo Beta 4 and clicked play on the show I wanted.

 

Hope it works for you!

 

Gorby, you downloaded and ran the Popcorn 4 updater? I've tried this, but it didn't update my Toast Player. In fact, my toast player went backwards from 2.0, from the Popcorn 3 that I own, to 1.0.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

After more than a week of back and forth with Roxio support, the final solution was an upgrade to Toast 10. Nothing else worked.

OMG was that for money or completley free?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×