Jump to content

Roxio Community

7.1.3 does not open anymore in MacOs 10.5.8


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 tubman

tubman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 27 January 2010 - 03:04 PM

Anyone know why Toast 7.1.3 "quits unexpectedly" upon opening in 10.5.8? Thanks for any thoughts.

#2 tsantee

tsantee

    Digital Guru

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 13,219 posts
  • Gender:Male
  • Location:Eugene, Oregon

Posted 27 January 2010 - 04:00 PM

Try trashing the Toast plist and prefs files in your User>Library>Preferences folder and relaunching Toast.
I'm just a fellow Toast-user so please don't blame Roxio for any misguidance I may provide. And do let me know if your issue gets solved. Cheers from Eugene, Oregon!

#3 tubman

tubman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 27 January 2010 - 05:42 PM

Thanks for that Digital Guru.
I trashed both and emptied trash, and unfortunately it still crashes before opening up, bummer.

QUOTE (tsantee @ Jan 27 2010, 05:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Try trashing the Toast plist and prefs files in your User>Library>Preferences folder and relaunching Toast.



#4 juicebox

juicebox

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 11 March 2010 - 06:50 PM

QUOTE (tubman @ Jan 27 2010, 05:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Thanks for that Digital Guru.
I trashed both and emptied trash, and unfortunately it still crashes before opening up, bummer.


Try deleting any Xvid files you have in your Library>Quicktime folder. I am running Snow Leopard and was having the same problem (instant crash when trying to open Toast 7). After I deleted the Xvid file I had Toast 7 opened.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users