Jump to content

Roxio Community

Viewing In Full Screen Mode


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 travisab1

travisab1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 16 June 2010 - 04:03 AM

I've been using products like this for years then I bought a new Dell 64 bit computer. Now, I can't use either Dazzle products, (they won't write a 64 bit driver). My Honestech went on the blink a month ago and can't get it fixed as of yet it played in full screen mode. That's why I'm using Roxio Easy VHS to DVD. It works fine for me in near all aspects except Full Screen Mode. Does Roxio Easy VHS to DVD plan to add this feature to its program/hardware? Sometimes my VHS's take up to 2 hours to render to digital. I have to watch this in a really small screen on my computer. It would be eye pleasing to sit back and watch on one of my two 22"HD monitors while the VHS is being digitized.
Thank you
Travisab1.

#2 gi7omy

gi7omy

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 17,033 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belfast, Ireland

Posted 16 June 2010 - 05:07 AM

I doubt it very much - the computer is spending most of its power rendering (which it does as fast as it can and actually would speed up the 'picture') so actually viewing during render would slow things down a lot
If it ain't broke, fiddle with it until it breaks, then fiddle with it until you get it fixed

"Rincewind could scream for mercy in nineteen languages and just scream in another forty-four "

"If computers get too powerful, we can organize them into a committee; that will do them in."

“Computers have enabled people to make more mistakes faster than almost any invention in history, with the possible exception of tequila and hand guns.” — Mitch Ratcliffe


Daithi

Home Brew computer
Intel I7 950 on Gigabyte X58A UD3R mobo
12 GB Three Channel DDRAM
Radeon HD4850 512 MB GDR3 graphics
Signalink USB Audio Codec for ham radio connection
1 x 160 GB, 1 x 330 GB, 1 x 400 GB IDE drives
4 x 250 GB SATA 2
LG HL-DT-ST GGW-H20L BD-RE drive
22" Acer P223W monitor


EMC 7.5 on Windows XP 32 SP3
EMC10 on Windows XP64 SP2
Creator 2011 on Windows 7 Ultimate
ECD6 on Gentoo Linux (running under VMWare)

#3 travisab1

travisab1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 16 June 2010 - 07:02 AM

QUOTE (gi7omy @ Jun 16 2010, 06:07 AM) <{POST_SNAPBACK}>
I doubt it very much - the computer is spending most of its power rendering (which it does as fast as it can and actually would speed up the 'picture') so actually viewing during render would slow things down a lot

Wellll, Thanks for the fast response. I wasn't really wanting to record while in full screen mode. I just wanted to watch my VCR movies and TV in full screen mode only. I've been doing that with Honestech for the past 6 or 8 months 'til something went haywire and I can no longer do that. You see, My computer screen is maybe 5 feet from my bed and my TV is like 10 feet from the bed with a 12 or 13 inch screen. That's why I'd like to be able to have the full screen mode mostly. If rendering from analog to digital in full screen mode is a no, no I can live with that...don't like it but what the hey. Think this will soon be possible?
Just wondering.
Travis

#4 d_deweywright

d_deweywright

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 13,020 posts
  • Gender:Male

Posted 16 June 2010 - 07:06 AM

QUOTE (travisab1 @ Jun 16 2010, 11:02 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Wellll, Thanks for the fast response. I wasn't really wanting to record while in full screen mode. I just wanted to watch my VCR movies and TV in full screen mode only. I've been doing that with Honestech for the past 6 or 8 months 'til something went haywire and I can no longer do that. You see, My computer screen is maybe 5 feet from my bed and my TV is like 10 feet from the bed with a 12 or 13 inch screen. That's why I'd like to be able to have the full screen mode mostly. If rendering from analog to digital in full screen mode is a no, no I can live with that...don't like it but what the hey. Think this will soon be possible?
Just wondering.
Travis

You can't capture or render in full-screen mode, but then, you don't use those applications for playback.  Cineplayer will indeed let you switch to full-screen mode for playback without any problem once you have your movie all rendered and burnt to a DVD.
Dave D-W

Beware the lollipop of mediocrity.  Lick it once and you'll suck forever.  - Brian Wilson

[ASUS M4N98TD EVO MB | Athlon II X6 440 (3.3 GHz) | 4GB DDR3 RAM | GE Force 7800 video card | 1-500GB HD (C: XP, G: Win7 , D: - Apps, E: data & apps), 1-500 GB HD Data), L: 1-1 TB WD Green, M: 1 - 2TB Toshiba HD  | 2 - LiteOn DH20A4P DVD burners | External Dell QFlix DX-20A6Q DVD +/- writer  | Windows 7 (32-bit) | Creator 2012 | Tektronix Phaser 8560 solid ink printer | Epson R220 Photo/Disc printer | Ricoh GX 3110db dye sublimation ink | Epson Workforce 1100 printer | Microtek i900 Scanner]

#5 travisab1

travisab1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 16 June 2010 - 02:54 PM

QUOTE (d_deweywright @ Jun 16 2010, 08:06 AM) <{POST_SNAPBACK}>
You can't capture or render in full-screen mode, but then, you don't use those applications for playback.  Cineplayer will indeed let you switch to full-screen mode for playback without any problem once you have your movie all rendered and burnt to a DVD.

Yup;

Got that part...That's easy and understandable buttttt, me and Mayle Li jest had a lil' talk and maybe...just maybe, we'll be able to see Roxio come out soon with this option on the board with a simple add-in/on. Love my duel 22"HD monitors just a short 5' from the ole' sleepin' place. You compare that with a little (hate this piece o crap)TV monitor some 10 to 15' from the bed...you to would love to see this option. I'm an old fart and use a digital converter for my lil' 12 or 13" 15 year old RCA TV. What do you think my chances that Mayle Li will find a way to blow Honestech 4.0 in the next black hole? LOL...;>}ORRRR  rolleyes.gif

#6 ogdens

ogdens

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 15,149 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lucknow, Ontario, Canada

Posted 16 June 2010 - 03:03 PM

QUOTE (travisab1 @ Jun 16 2010, 06:54 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Yup;

Got that part...That's easy and understandable buttttt, me and Mayle Li jest had a lil' talk and maybe...just maybe, we'll be able to see Roxio come out soon with this option on the board with a simple add-in/on. Love my duel 22"HD monitors just a short 5' from the ole' sleepin' place. You compare that with a little (hate this piece o crap)TV monitor some 10 to 15' from the bed...you to would love to see this option. I'm an old fart and use a digital converter for my lil' 12 or 13" 15 year old RCA TV. What do you think my chances that Mayle Li will find a way to blow Honestech 4.0 in the next black hole? LOL...;>}ORRRR  rolleyes.gif


Get a bigger TV (LCD) or move the bed closer to the RCA. laugh.gif

Edited by ogdens, 16 June 2010 - 03:05 PM.


#7 travisab1

travisab1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 16 June 2010 - 04:02 PM

QUOTE (ogdens @ Jun 16 2010, 04:03 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Get a bigger TV (LCD) or move the bed closer to the RCA. laugh.gif

I'd rather pay Roxio $200.00 for this option than pay $800 for a 22" HD TV to fit on my Desk that now has 2 22" HD monitors and 8 Hard Drives and a 64 bit Dell computer. Not much room left in my RV...if you know what I mean...NOW...make this happen instead of asking me to buy a green car I don't need...You've gotta be kidding...Right? You can't be serious. How long would it take for a programmer to make this happen?
Now, vote for Obama's next four years as an American President. He's a good President. Why buy another President? Who knows...maybe he'll give you a new 48" Flat Monitor TV along with that new car, house and free money when you need it.
Sheesh,
I give up here. angry.gif

#8 gi7omy

gi7omy

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 17,033 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belfast, Ireland

Posted 16 June 2010 - 05:11 PM

I think Tom Paxton might have beaten you to it laugh.gif

I am changing my name to Chrysler
I am going down to Washington D.C.
I will tell some power broker
What they did for Iacocca
Will be perfectly acceptable to me
I am changing my name to Chrysler
I am headed for that great receiving line
So when they hand a million grand out
I'll be standing with my hand out
Yes sir I'll get mine


If it ain't broke, fiddle with it until it breaks, then fiddle with it until you get it fixed

"Rincewind could scream for mercy in nineteen languages and just scream in another forty-four "

"If computers get too powerful, we can organize them into a committee; that will do them in."

“Computers have enabled people to make more mistakes faster than almost any invention in history, with the possible exception of tequila and hand guns.” — Mitch Ratcliffe


Daithi

Home Brew computer
Intel I7 950 on Gigabyte X58A UD3R mobo
12 GB Three Channel DDRAM
Radeon HD4850 512 MB GDR3 graphics
Signalink USB Audio Codec for ham radio connection
1 x 160 GB, 1 x 330 GB, 1 x 400 GB IDE drives
4 x 250 GB SATA 2
LG HL-DT-ST GGW-H20L BD-RE drive
22" Acer P223W monitor


EMC 7.5 on Windows XP 32 SP3
EMC10 on Windows XP64 SP2
Creator 2011 on Windows 7 Ultimate
ECD6 on Gentoo Linux (running under VMWare)

#9 travisab1

travisab1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 16 June 2010 - 06:23 PM

QUOTE (gi7omy @ Jun 16 2010, 06:11 PM) <{POST_SNAPBACK}>
I think Tom Paxton might have beaten you to it laugh.gif

I am changing my name to Chrysler
I am going down to Washington D.C.
I will tell some power broker
What they did for Iacocca
Will be perfectly acceptable to me
I am changing my name to Chrysler
I am headed for that great receiving line
So when they hand a million grand out
I'll be standing with my hand out
Yes sir I'll get mine

OK;
So maybe I should change my acronym...not to BP but BS...Then I may be Nationalized and get a free 48" TV with the obamanization...This ain't no political thingy this is true. I love obama and want him for my father-in-law orrrr my spiritual advisor or just someone that will fix my Roxio to show full screen videos when I want them or just be there when I need him or oh hell what ta hell ever I want. Gotta love obama and that guy in Afghanistan with the 25 million bounty on his head...what's his face???

#10 d_deweywright

d_deweywright

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 13,020 posts
  • Gender:Male

Posted 17 June 2010 - 02:32 AM

QUOTE (travisab1 @ Jun 16 2010, 08:02 PM) <{POST_SNAPBACK}>
I'd rather pay Roxio $200.00 for this option than pay $800 for a 22" HD TV to fit on my Desk that now has 2 22" HD monitors and 8 Hard Drives and a 64 bit Dell computer. Not much room left in my RV...if you know what I mean...

I'm not sure just what you're looking for... are you saying you want to be able to feed an analog signal into the USB Capture device and then just watch it in full screen mode, not capturing at the same time?  My quick guess is that there may be more processing involved than it first seems, but it sounds like you may have a beefy enough system to handle something like that.  

If that's what you're after I guess all we can do is see if someone from Roxio happens to notice this and thinks it's worth adding into the package.
Dave D-W

Beware the lollipop of mediocrity.  Lick it once and you'll suck forever.  - Brian Wilson

[ASUS M4N98TD EVO MB | Athlon II X6 440 (3.3 GHz) | 4GB DDR3 RAM | GE Force 7800 video card | 1-500GB HD (C: XP, G: Win7 , D: - Apps, E: data & apps), 1-500 GB HD Data), L: 1-1 TB WD Green, M: 1 - 2TB Toshiba HD  | 2 - LiteOn DH20A4P DVD burners | External Dell QFlix DX-20A6Q DVD +/- writer  | Windows 7 (32-bit) | Creator 2012 | Tektronix Phaser 8560 solid ink printer | Epson R220 Photo/Disc printer | Ricoh GX 3110db dye sublimation ink | Epson Workforce 1100 printer | Microtek i900 Scanner]

#11 travisab1

travisab1

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 17 June 2010 - 04:25 AM

QUOTE (d_deweywright @ Jun 17 2010, 03:32 AM) <{POST_SNAPBACK}>
I'm not sure just what you're looking for... are you saying you want to be able to feed an analog signal into the USB Capture device and then just watch it in full screen mode, not capturing at the same time?  My quick guess is that there may be more processing involved than it first seems, but it sounds like you may have a beefy enough system to handle something like that.  

If that's what you're after I guess all we can do is see if someone from Roxio happens to notice this and thinks it's worth adding into the package.

Yup; That's what I want and had with Honestech hardware/software before it went on the blink. I hope Roxio will consider having this as an option. blink.gif

QUOTE (d_deweywright @ Jun 17 2010, 03:32 AM) <{POST_SNAPBACK}>
I'm not sure just what you're looking for... are you saying you want to be able to feed an analog signal into the USB Capture device and then just watch it in full screen mode, not capturing at the same time?  My quick guess is that there may be more processing involved than it first seems, but it sounds like you may have a beefy enough system to handle something like that.  

If that's what you're after I guess all we can do is see if someone from Roxio happens to notice this and thinks it's worth adding into the package.

Yup; That's what I want and had with Honestech hardware/software before it went on the blink. I hope Roxio will consider having this as an option. blink.gif




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users