Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Magsie

Sonic Express Labeler Problem

Question

Hi,

I have been using Sonic Digital Media Plus v7 for about four years without experiencing any problems. I recently had to do a system restore and since that time am unable to open Sonic Express Labeler 2.1.0.23. I have tried HP for support but none of their suggestions have fixed the problem. I have uninstalled and reinstalled the applications numerous times, without success.

 

The error message I get to send to Microsoft indicates a problem with Stax.exe AppVer. 2.1.0.28 ModName: dwwin.dll ModVersion 2.1.419.0.

 

I have updated Lightscribe Software to the latest version, still no luck. I have contacted Microvision Development, no luck there either.

 

Have checked Roxio updates, but obviously the program I have is too old for them to be bothered about.

 

I actually like this program, and have no problems with the other components. I would merely like to be able to use the lightscribe labeler again, but cannot because of the Sonic Express Labeler inablility to open.

 

My operating system is Windows XP SP3.

 

Would very much appreciate it, if someone could solve this problem.

 

Regards,

Magsie

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I am also having a problem with Express Labeler -- Did you ever get a resolution? I, too, have an HP and got no assistance. My error message is Access Violation dwwin.dll My operating system is XP SP3

 

I don't have a logitech keyboard or mouse -- my keyboard is the HP media center keyboard as is my mouse.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Maggie

 

Go to your Sonic folder and find the express labeler file. Open it and find the STAX.EXE file. Right click the fiel and check the windows 95 compatable box. Try it then. I did this and it solved my problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Same problem, since Jan 2011, Express labeler crashes. What I did was the same, went to compatability wizard and set it to open Express Labeler in Win 95 mode which works, for now. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

YES,YES,YES!!!! I've been fighting this for a year! Have a back-up hard drive for my laptop and it works, A real pain changing drives just to run the Labeler. THANK YOU! JWP

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

×