Jump to content
  • 0
reyvis

Creator 2010 Wont Load

Question

My system runs on windows XP and I have your software Roxio Creator 2010 Pro. The programme has worked OK up until now.

I had to completely reboot my computor and initially your programme worked ok.

I have installed service packs 1 and 2.

Now when I try to run the programme your logo appears on the monitor and this is followed by a box headed RoxioControl_50. In the box it says, "The certificate file is missing or has been corrupted. Please reinstall it." I have tried to repair the programme with the installation disc and as that did not help I uninstalled and then reinstalled the programme but none of these actions have solved the problem.

Can anybody help please.

Thanks Reyvis

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

My system runs on windows XP and I have your software Roxio Creator 2010 Pro. The programme has worked OK up until now.

I had to completely reboot my computor and initially your programme worked ok.

I have installed service packs 1 and 2.

Now when I try to run the programme your logo appears on the monitor and this is followed by a box headed RoxioControl_50. In the box it says, "The certificate file is missing or has been corrupted. Please reinstall it." I have tried to repair the programme with the installation disc and as that did not help I uninstalled and then reinstalled the programme but none of these actions have solved the problem.

Can anybody help please.

Thanks Reyvis

 

Were just fellow users on here, but try this http://kb.roxio.com/...S=set-locale=en

Edited by ogdens

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×