Jump to content

Roxio Community

Bot Saved States Grow In Size


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 5150

5150

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 25 January 2011 - 05:25 PM

Hi, I dont know why this is, but each time I start BOT, I notice that the saved state has grown in size  :unsure: The first saved state was originally 135MB and 8 hours later it says the same saved state is now 365  :unsure: what is going on? and why does it happen,and how can it be fixed  :blink:

#2 Brendon

Brendon

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • -8,382,265 posts
  • Gender:Male
  • Location:Christchurch, N.Z.

Posted 25 January 2011 - 09:38 PM

Hello,

Which version of BoT are you using?

What operating system are you using it with?
P4 @3.20GHz on Albatron PX-865PE Pro II with 2GB DDR-SDRAM, FX5900XT video, Viewsonic monitors,
BENQ DW1640, in XP Pro and Windows 7

As a very wise man told me, "You do it until . . . . ."

#3 tbrewst

tbrewst

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 13,117 posts
  • Gender:Male
  • Location:Taos,NM

Posted 26 January 2011 - 07:02 AM

As far as I know the BOT3 suite is the only one that does saved states.
I don't have it installed any more so I can't remember if there is a scheduler for saved states.
RIP Johnny Winter


Terry

64 bitWindows 8.1 OS
AMD FX-8320 8 core 3.5Ghz processor with Arctic Freezer 64 Pro cooling fan
Gigabyte GA-970A-DS3 AM3+ motherboard
Galaxy  GeForce GTX 550 Ti video card with 1Gb memory
8Gb G Skill Ripjaws Series DDR3 1600 RAM
120GB OCZ Vertex 3 SSD drive
1Tb Hitachi SATA hard drive
LG WH14NS40 Blu-Ray drive
Lite-On iHAS224-06 SATA DVD drive
Rosewill Destroyer case
Cambridge Soundworks THX 5.1 speaker system
Onboard Realtek HD audio
I-inc iH-252HPB 25" widescreen monitor connected via HDMI
Samsung 2525W Laser Printer

#4 5150

5150

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 31 January 2011 - 07:22 PM

View PostBrendon, on 25 January 2011 - 09:38 PM, said:

Hello,

Which version of BoT are you using?

What operating system are you using it with?


Hello, BOT3 OEM version that came with my HP Notebook and running Windows 7 Professional

Edited by 5150, 31 January 2011 - 07:23 PM.


#5 5150

5150

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 31 January 2011 - 07:24 PM

View Posttbrewst, on 26 January 2011 - 07:02 AM, said:

As far as I know the BOT3 suite is the only one that does saved states.
I don't have it installed any more so I can't remember if there is a scheduler for saved states.


I'm not talking about scheduled saved states,as I have it disabled, I'm talking about the current system state.

Edited by 5150, 31 January 2011 - 08:11 PM.


#6 tbrewst

tbrewst

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 13,117 posts
  • Gender:Male
  • Location:Taos,NM

Posted 01 February 2011 - 05:46 AM

Something is triggering the saving.What that is I can't remember.

Can you go into the app and look at the saved states and see more than 1?If so can you just delete all but the most current?That would give the space back.
As far as stopping an automatic save I can't remember.
RIP Johnny Winter


Terry

64 bitWindows 8.1 OS
AMD FX-8320 8 core 3.5Ghz processor with Arctic Freezer 64 Pro cooling fan
Gigabyte GA-970A-DS3 AM3+ motherboard
Galaxy  GeForce GTX 550 Ti video card with 1Gb memory
8Gb G Skill Ripjaws Series DDR3 1600 RAM
120GB OCZ Vertex 3 SSD drive
1Tb Hitachi SATA hard drive
LG WH14NS40 Blu-Ray drive
Lite-On iHAS224-06 SATA DVD drive
Rosewill Destroyer case
Cambridge Soundworks THX 5.1 speaker system
Onboard Realtek HD audio
I-inc iH-252HPB 25" widescreen monitor connected via HDMI
Samsung 2525W Laser Printer




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users