Jump to content

Roxio Community

Creator 2011 'content' Disk


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Grayghost

Grayghost

    Rookie

  • Members
  • PipPip
  • 31 posts

Posted 09 March 2011 - 06:44 PM

For Creator 2011.... can someone tell me if I was suppose to receive a 'Content' disk in addition to the installation disk?

My EMC8 program came with one, but not the Creator 2011.

I attempted to create a calendar project and got the attached message. In the message there is a quote (") mark after the word labelled and I'm not sure what it means since the message appears to be asking for a name.


My version is: 1.3.116 SP1 5.0.0.0
Build: 131B66A, RO; 600B60A, RO3


Grayghost.....

Attached File  Roxio - trying to create a project.jpg   322.83K   1 downloads

#2 sknis

sknis

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 26,876 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hou,Tx

Posted 10 March 2011 - 06:23 AM

Creator 2011 disc is a DVD and has the content on it.

Perhaps you got a bad install,  Turn off your anti-virus (OFF; not just paused) put the disc in your DVD drive and select to repair.
PC  
Desktop -CPU Solutions (Wisconsin):  Windows 8.1 64 bit, I7 -4790k, 16G memory, MSI GeForce N-760 Video Card, 500G SSD, Creator NXT 2Pro

Laptop - Windows 7 Ultimate 64 bit
Alienware M17XR4.  I-7 third generation @2.4,  8G RAM, 500G SSD, GTX660M, SoundBlaster 3Di,

Apple =OSX 10.5
MacBook Pro; 15.4-inch widescreen display, 2.4GHz Intel Core 2 Duo, 2GB memory, 200GB hard drive, 8x SuperDrive (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW), NVIDIA GeForce 8600M GT with 256MB of GDDR3 memory.  ILife 08, Toast 10, Final Cut Express 4 and Photoshop 4.

#3 Grayghost

Grayghost

    Rookie

  • Members
  • PipPip
  • 31 posts

Posted 10 March 2011 - 05:51 PM

Thanks........ I didn't think there was a second disk, but I had to ask. I'll have to try the reinstall over the weekend. Thanks for that info. and I'll let you know if it works.

Grayghost

#4 Baanman

Baanman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Gender:Male

Posted 26 March 2011 - 10:48 AM

I am having the same problem.  Did the reinstall work?

#5 grandpabruce

grandpabruce

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 21,612 posts
  • Gender:Male

Posted 26 March 2011 - 02:49 PM

View PostBaanman, on 26 March 2011 - 10:48 AM, said:

I am having the same problem.  Did the reinstall work?

Grayghost forgot to come back and let folks know if it worked.  Let us know if it works for you.
Life is good!
GrandpaBruce
Vietnam Vet - 1970 - 1971

Main System:
ASUS P6T Deluxe V2 LGA 1366 Intel X58 ATX Intel Motherboard; Cooler Master ATCS 840 Case
Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz 4 x 256KB L2 Cache 8MB L3 Cache LGA 1366 130W Quad-Core Processor
CORSAIR DOMINATOR 3GB (3 x 1GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1866
PLEXTOR Black DVD Burner, Model PX-880SA; Pioneer Black 8X BD-R 2X BD-RE 16X DVD+R Burner
EVGA GEFORCE GTX 670 2GB Video Card
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series Sound Card
Windows XP Pro w/SP3

Backup Computer:
ASUS A8N32-SLI Deluxe
Windows 7 Pro w/SP1




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users