Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Wingman709

Youtube Uploading Not Working

Question

I just got my Game Capture today and I am really enjoying every aspect of it except the YouTube uploading. I capture my video, add all my little edits, and do the upload process. It says it uploaded and is processing but the videos never show up on my YouTube page. I am logged in and it shows me logged into my YouTube account. I even waited a couple of hours and still nothing on YouTube.

 

Is anyone else having this issue? I don't see anything about it in the KB.

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

11 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Disregard. Just as I posted this I saw an error message popup in my system tray and I did find the issue. It is as follows (which stinks I might add because I can't change the email address).

 

Issue

 

When trying to upload a video to YouTube via Creator, you receive an error

 

Roxio Uploader: Upload failed, error code is: -1576926719.

 

Resolution

 

The issue stems from trying to upload with a Gmail account that uses the same username and password as the YouTube account. Please try to upload your videos with a different e-mail address.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Disregard. Just as I posted this I saw an error message popup in my system tray and I did find the issue. It is as follows (which stinks I might add because I can't change the email address).

 

Issue

 

When trying to upload a video to YouTube via Creator, you receive an error

 

Roxio Uploader: Upload failed, error code is: -1576926719.

 

Resolution

 

The issue stems from trying to upload with a Gmail account that uses the same username and password as the YouTube account. Please try to upload your videos with a different e-mail address.

 

Upload via YT web page with your e-mail. If work, good its a software problem (RGC or Pc). If no, make a Gmail account and YT account (use same gmail e-mail).

 

Will work.

 

 

 

 

Claudio

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I'm having the same problem with the youtube upload, i get the same error code and even

tried login as both youtube username and google account, is there any other workaround to

this issue or am i doing something wrong? Thanks in advance.

 

 

Upload via YT web page with your e-mail. If work, good its a software problem (RGC or Pc). If no, make a Gmail account and YT account (use same gmail e-mail).

 

Will work.

 

 

 

 

Claudio

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest ivanatrox

I'm having the same problem with the youtube upload, i get the same error code and even

tried login as both youtube username and google account, is there any other workaround to

this issue or am i doing something wrong? Thanks in advance.

 

Are you having this issue after you use different username and password for your Gmail account and YouTube account?

 

Ivan

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I am having the same issues as well. I have tried several times to upload a video to Youtube and getting that error message over and over again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I am having the same issues as well. I have tried several times to upload a video to Youtube and getting that error message over and over again.

 

Did you try any of the fixes in this thread?

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

yep, i have tried both username & password, google account & password for 2 youtube accounts i have,

and neither of them worked

 

Are you having this issue after you use different username and password for your Gmail account and YouTube account?

 

Ivan

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

yep, i have tried both username & password, google account & password for 2 youtube accounts i have,

and neither of them worked

 

I encountered the same problem. In the end, I gave up uploading the video from the Roxio program and just did it directly on the Youtube site. To do this, I saved the video as a WMV file first. Not a big issue, but it is annoying.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

i am having the same problem and the passwords and names werent even the same plz help or fix this in a update, just got it today and spent 2 hours trying to fix it :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Could we get this topic pinned? I had the same problem, instead of clicking the youtube button; click the button to the left, export as; choose your favorite codec setting(i use divx 720p@60fps) name the file and render it. Then upload it FROM YOUR YOUTUBE PAGE, by clicking upload, then click upload now; choose the file, and youtube does the rest of the work for you.

 

 

 

Frankie

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

i did have the same problem but then i got a new update about 2 days ago and it started to work again.

 

but i have started uploading a video cropping little videos and putting them into one about 1 min long and every time i try to upload to youtube and when it comes close to the 100% mark it cuts off my internet and does not upload ... any ideas?

 

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

×