Jump to content

Roxio Community

Timeline In Photosuite 7


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 MARTINLP

MARTINLP

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 19 May 2011 - 09:16 AM

The timeline feature in STORYBOARD is greyed out and I cannot access it while creating a slideshow.  In the past I have been able to use timeline.  Can anyone think of a reason why it is not available now?

Thank you

Martinlp

#2 grandpabruce

grandpabruce

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 21,487 posts
  • Gender:Male

Posted 19 May 2011 - 09:57 AM

View PostMARTINLP, on 19 May 2011 - 09:16 AM, said:

The timeline feature in STORYBOARD is greyed out and I cannot access it while creating a slideshow.  In the past I have been able to use timeline.  Can anyone think of a reason why it is not available now?

Thank you

Martinlp

It broke?  What OS are you running?  What version of Internet Explorer are you running?  What version of Windows Media Player are you running?
Life is good!
GrandpaBruce
Vietnam Vet - 1970 - 1971

Main System:
ASUS P6T Deluxe V2 LGA 1366 Intel X58 ATX Intel Motherboard; Cooler Master ATCS 840 Case
Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz 4 x 256KB L2 Cache 8MB L3 Cache LGA 1366 130W Quad-Core Processor
CORSAIR DOMINATOR 3GB (3 x 1GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1866
PLEXTOR Black DVD Burner, Model PX-880SA; Pioneer Black 8X BD-R 2X BD-RE 16X DVD+R Burner
EVGA GEFORCE GTX 670 2GB Video Card
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series Sound Card
Windows XP Pro w/SP3

Backup Computer:
ASUS A8N32-SLI Deluxe
Windows 7 Pro w/SP1

#3 MARTINLP

MARTINLP

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 19 May 2011 - 01:27 PM

View Postgrandpabruce, on 19 May 2011 - 09:57 AM, said:

It broke?  What OS are you running?  What version of Internet Explorer are you running?  What version of Windows Media Player are you running?

xp  
explorer 7 (but was running explorer 8 until 3 months ago)
WMP 11

Any suggestions are appreciated.

#4 grandpabruce

grandpabruce

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 21,487 posts
  • Gender:Male

Posted 19 May 2011 - 02:21 PM

View PostMARTINLP, on 19 May 2011 - 01:27 PM, said:

xp  
explorer 7 (but was running explorer 8 until 3 months ago)
WMP 11

Any suggestions are appreciated.

It is possible that IE 7 and WMP 11 have effectively killed your program.  They certainly killed the full Easy Media Creator 7 suite.

The PhotoSuite, in EMC 7, did not have the capability to do slide shows.  VideoWave did.  Your version is a stand alone version of PhotoSuite
Life is good!
GrandpaBruce
Vietnam Vet - 1970 - 1971

Main System:
ASUS P6T Deluxe V2 LGA 1366 Intel X58 ATX Intel Motherboard; Cooler Master ATCS 840 Case
Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz 4 x 256KB L2 Cache 8MB L3 Cache LGA 1366 130W Quad-Core Processor
CORSAIR DOMINATOR 3GB (3 x 1GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1866
PLEXTOR Black DVD Burner, Model PX-880SA; Pioneer Black 8X BD-R 2X BD-RE 16X DVD+R Burner
EVGA GEFORCE GTX 670 2GB Video Card
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series Sound Card
Windows XP Pro w/SP3

Backup Computer:
ASUS A8N32-SLI Deluxe
Windows 7 Pro w/SP1




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users