Jump to content

Roxio Community

Download Error Code 403?


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Julz SBCA

Julz SBCA

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 17 June 2011 - 09:24 PM

Hi!  I have Photoshow 6 and I just recently started using this product.  I was able to complete 2 photoshows about a month ago.  Today, I have gone to upload 2 new photoshows (one 33 pics other 200+) and am unable to upload either to my photoshow member page.  I can 'burn' a CD but that's it.

I keep getting the error code 403 right at the very last few seconds of the upload.  I have tried all 3 resolutions from the customer support and still am unable to complete.  These included:

saving the file as a new name and retrying the upload
turning off my firewalls and security software
I chose to also try rebooting

But none of these worked.

Any ideas?  The one show is for my parent's 49th anniversary and I wanted to send it to them and my sibs this weekend, via the Internet.

Thanks!

Julie

#2 Patty

Patty

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 11,618 posts
  • Gender:Female

Posted 17 June 2011 - 10:19 PM

View PostJulz SBCA, on 17 June 2011 - 09:24 PM, said:

Hi!  I have Photoshow 6 and I just recently started using this product.  I was able to complete 2 photoshows about a month ago.  Today, I have gone to upload 2 new photoshows (one 33 pics other 200+) and am unable to upload either to my photoshow member page.  I can 'burn' a CD but that's it.

I keep getting the error code 403 right at the very last few seconds of the upload.  I have tried all 3 resolutions from the customer support and still am unable to complete.  These included:

saving the file as a new name and retrying the upload
turning off my firewalls and security software
I chose to also try rebooting

But none of these worked.

Any ideas?  The one show is for my parent's 49th anniversary and I wanted to send it to them and my sibs this weekend, via the Internet.

Thanks!

Julie

I put that error code in the search engine and found quite a few responses, here is one,

http://forums.suppor...__1#entry364131



Patty


V6, V7v7.5, V8 , v9 ,
Dell Dimension XPS4, Windows XP Prof
PROCESSOR,80547,Pentium 4 Prescott DT,Pentium4 Prescott DT.3.4GHZ.1 MEGB, 800FSB
DUAL IN-LINE MEMORY MODULE, 1G, 533M, 128X64, 8, 240, 2RX8 (4G total Memory)

DIGITAL VIDEO DISK DRIVE, 17G, 16X, I, 5.25" FORM FACTOR, LITEON, CHASSIS 2001, V5
ASSEMBLY, DVD+/-RW, 16X, HALF HEIGHT, NEC 3450 CARD (CIRCUIT), MULTI-MEDIA, AUDIO, 1394,
CARD (CIRCUIT), GRAPHICS, 256, GEFORCE, 6800, HMGA11
FLOPPY DRIVE, 1.44M, 3.5" FORM FACTOR, 3MD, NO BEZEL, SAMSUNG, CHASSIS 2001
HARD DRIVE, 250GB, Serial ATA, 8MB, WD-XL80-2
HARD DRIVE, 74GB, 8MEGB, 10K, Serial ATA, WD-EXPN
HARD DRIVE, 74GB, 8MEGB, 10K, Serial ATA, WD-EXPN
NORTON INTERNET SECURITY, WXPPSP3

Dell Vostro 2510 Laptop
Vista Ultimate- Intel® Core™ 2 Duo T5670 (1.8GHz, 2MB  L2 Cache, 800MHz FSB)    Vostro  25108X DVD+/-RW with double-layer DVD+/-R write capability, 2GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at  667MHz, 2 DIMM    Memory 250GB2 7200RPM SATA Hard Drive with Free  Fall Sensor,    Hard  Drives 256MB NVIDIA® GeForce™ 8400M  GS,
    Video  Board High Definition Audio 2.0    Sound  CardIntegrated 1.3 mega pixel Web Camera and Digital Microphone
Roxio V9.1, 2009, 2010 Pro

XPS 9100..........Windows 7 Ultimate 64..525W, EXTREME PERFORMANCE SYSTEM..., 9100, Assembly, Heatsink, Fan, Mini Tower, KIT...,Processor, I7-920, 2.66, 8MB, Bloomfield, D0, Speaker, 120V, BOSE2, Dell AMERICASORGANIZATION, Card, Wireless, Network, DW1525, Full Height, TUNER..., Television..., TVT9, PLACEMAT..., CARD(CIRCUIT)..., TVT9, NATIONAL TELEVISION SYSTEMS COMMUNICATIONS..., ATSC, Hard Drive, 1.5TB, S2, 7.2K BRINKS-XLOB, HARD DRIVE..., 1TB, S2, 7.2K, WESTERN DIGITAL..., XL500, Kit, Card, Network, Documentation, Antenna, Screw, Assembly, 6-Dual In-line Memory Module, 2G 1333, 128X64, 8, 240, 2RX8, Assembly, Blu-Ray Rewritable, 8X, Half Height, Plds, Card, Graphics, Advanced Micro Devices, 1G, 5670, M206, Assembly, Dvd+/-Rw, 16X, Half Height, BARE, HitachiLg Data Storage, Kit, Software, Roxio, 10.3, Premium, Blu-Ray Disk Playback, Kit, Mouse/keyboard Combo Wireless, AMF, Abnt2
Roxio 2011 Pro

#3 Nico13

Nico13

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 25 February 2012 - 02:09 PM

Hi,

I had the same problem. My photos were stored ad A NAS (LG). The problem was gone when i used photos that were stored at my normal harddisk (C:\ drive).

I think the pasword on the NAS caussed the problem.

Succes,

Nico

#4 sknis

sknis

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 26,194 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hou,Tx

Posted 25 February 2012 - 02:21 PM

View PostNico13, on 25 February 2012 - 02:09 PM, said:

Hi,

I had the same problem. My photos were stored ad A NAS (LG). The problem was gone when i used photos that were stored at my normal harddisk (C:\ drive).

I think the pasword on the NAS caussed the problem.

Succes,

Nico

Nico, you are posting to a thread that is over 6 months old so it may be of limited help but thatnk you for posting anyway.
PC  Windows 7 Ultimate 64bit  
Velocity Micro ProMagix ©HD 60; evga x58 motherboard, Intel i7 @2.93, 12G RAM, EVGA Nvidia 560TI superclocked video card, SoundBlaster X-Fi Xtreme audio card, Buffalo external blu-ray burner; Creator 2012. PhotoShow 6, VHS to DVD 3Plus.

Laptop - Windows 7 Ultimate 64 bit
Alienware M17XR4.  I7 third generation @2.4,  8G RAM, GTX660M, SoundBlaster 3Di

Apple =OSX 10.5
MacBook Pro; 15.4-inch widescreen display, 2.4GHz Intel Core 2 Duo, 2GB memory, 200GB hard drive, 8x SuperDrive (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW), NVIDIA GeForce 8600M GT with 256MB of GDDR3 memory.  ILife 08, Toast 10, Final Cut Express 4 and Photoshop 4.

#5 Nico13

Nico13

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 25 February 2012 - 02:50 PM

I had the problem 1 our ago!

So it is still possible to get it for some else!

#6 sknis

sknis

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 26,194 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hou,Tx

Posted 26 February 2012 - 03:55 AM

View PostNico13, on 25 February 2012 - 02:50 PM, said:

I had the problem 1 our ago!

So it is still possible to get it for some else!

Now, you have me confused.  Do you now have the problem or  did your original post give one possible issues and solution?
PC  Windows 7 Ultimate 64bit  
Velocity Micro ProMagix ©HD 60; evga x58 motherboard, Intel i7 @2.93, 12G RAM, EVGA Nvidia 560TI superclocked video card, SoundBlaster X-Fi Xtreme audio card, Buffalo external blu-ray burner; Creator 2012. PhotoShow 6, VHS to DVD 3Plus.

Laptop - Windows 7 Ultimate 64 bit
Alienware M17XR4.  I7 third generation @2.4,  8G RAM, GTX660M, SoundBlaster 3Di

Apple =OSX 10.5
MacBook Pro; 15.4-inch widescreen display, 2.4GHz Intel Core 2 Duo, 2GB memory, 200GB hard drive, 8x SuperDrive (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW), NVIDIA GeForce 8600M GT with 256MB of GDDR3 memory.  ILife 08, Toast 10, Final Cut Express 4 and Photoshop 4.

#7 Nico13

Nico13

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 0 posts

Posted 26 February 2012 - 04:16 AM

I had the problem. And this was the solution i found. I thought lets post it because more people can get it, and it would be nice to be able to use a NAS. So i still hope it wil be solved.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users