Jump to content

Roxio Community

Lost Internet Connection & Sonicfire Pro 5


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 isfink

isfink

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 21 September 2011 - 08:52 PM

I lost my internet connection after installing Easy Creator Pro 2012, did check with isp and everything was working on their end.
Called Roxio Tech and did all the usual things with router
Restored back to EasyCreator 2011 and internet works. Tried installing Easy Creator 2012 and installation worked fine, but no internet connection.
Tech replies after problem was solved

"As per our conversation, I understand that you have an issue with internet connection.  You said you have this issue after installing Creator 2012.  I informed you that Creator 2012 does not cause any internet problem, but you said it happened only after installing Creator 2012.  So, we tried all troubleshooting steps to get back your internet connection and you finally got the connection by uninstalling and reinstalling the driver."
I uninstalled the network adapter and of course windows 7 found it and internet connection was established so if this happens to you, you might try this.

The second problem was after Sonic Fire Pro 5 was installed and i got this message "The SmartSound Database could not be opened properly"
Go here and d/l the two files and follow the directions and it worked for me
http://www.smartsoun...link.php?id=279

Edited by Jim_Hardin, 22 September 2011 - 02:46 AM.


#2 Jim_Hardin

Jim_Hardin

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 34,969 posts
  • Gender:Male

Posted 22 September 2011 - 02:47 AM

Good ideas!

We will Close the Topic and Pin it.

Thanks  ;)
Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users