Jump to content
  • 0
CurlyNat

Crashing Is Not Fun :(

Question

Hey,

 

I am hoping someone out there can help me.

 

I was attempting to put together my honeymoon videos (AVCHD Files) after buying Video Lab HD. Put in the first video, fine. Edited that, no problem. Insert second video, ok. Tried to trim that - CRASH!

 

I have no idea what the problem is and it is driving me insane. Tried to 'repair' it, same thing happens and I have uninstalled/reinstalled - nothing is working!!

 

I even tried to call Roxio support service. Charged me £10 for the call and was told that he would send me instructions on the phone of how to do it. I am still waiting for the email a week later. Not impressed. :angry:

 

PC Details are as follows:

 

System: Dell Studio XPS 8100. Intel Core i7. 6GB RAM, 64-bit Operating System.

Windows 7, Service Pack 1.

Graphics card: NVIDEA GeForce GTX 260

Sound card: Creative SB X-Fi

 

If I am missing any crutial info that will help solve this annoying issue, please let me know and I'll add it on. Otherwise, please help!!!!! I have only managed to edit one video of about 15 seconds of my entire honeymoon :(

 

Thanks in advance xx

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Let's try this...

 

Do the Prep Steps to the letter!

 

Then start the install of the Suite, only pick Repair when it is offered.

 

Any updates to Roxio will have to be installed agin...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×