Jump to content
  • 0
Mack08

I'm Having Problems Trying To Install Video Lab Hd

Question

I've been trying to install Video Lab HD and each time I insert the installation disc It closes down.

 

I get the first message..

 

Please wait while set up loads

This could take several minutes.

 

Then I get the language option, I click on English.

 

About 10 seconds later I receive this message...

 

Before installing your software, we recommend checking for updates

Would you like to check for updates now?

 

I click yes I would and it just closes down.

 

I've tried this quite a few times and I've gone with the option of not checking for updates to see if that is where it's going wrong, but still nothing. It just closes down.

 

Am I missing something ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

12 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I've been trying to install Video Lab HD and each time I insert the installation disc It closes down.

 

I get the first message..

 

Please wait while set up loads

This could take several minutes.

 

Then I get the language option, I click on English.

 

About 10 seconds later I receive this message...

 

Before installing your software, we recommend checking for updates

Would you like to check for updates now?

 

I click yes I would and it just closes down.

 

I've tried this quite a few times and I've gone with the option of not checking for updates to see if that is where it's going wrong, but still nothing. It just closes down.

 

Am I missing something ?

 

Try following the steps in the following link, prior to trying to install the software:

 

http://kb.roxio.com/search.aspx?URL=/content/000080GN&PARAMS=set-locale=en

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thanks

 

I followed those steps and also tried with my anti virus off, however this hasn't resolved the problem.

 

Please post your system specs similar to what shows in my signature

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thanks

 

I followed those steps and also tried with my anti virus off, however this hasn't resolved the problem.

 

 

Copy your installation disc to your HD and try installing from there.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Please post your system specs similar to what shows in my signature

 

 

I'm not sure where to find all this info.

 

 

Windows 7 Home Premium x64-based PC

Version 6.1.7601 Service pack 1 build7601

System model SE2102

Processor Pentium® Dual-Core CPU E5400 @ 2.70GHZ 2.70 GHz

Installed Memory(RAM) 3.00

DirectX version DirectX11

Hard drive 586GB External hard drive 698GB

Hitachi HDT 721075SLA380 ATA Device

HL-DT-ST DVDRAM GH4 1N ATA

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Copy your installation disc to your HD and try installing from there.

 

 

Thank you. I tried this and still no success.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I've now had some more additional information.

 

This operating system does not meet the minimum requirements for Roxio Video Lab HD

 

This product will not be installed.

 

Microsoft Windows XP SP2 (64-bit)

Microsoft Windows XP SP3 (32-bit)

Windows Vista SP1 (32/64-bit)

Microsoft Windows 7 Home Premium, Professional or Ultimate (32/64-bit)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I've now had some more additional information.

 

This operating system does not meet the minimum requirements for Roxio Video Lab HD

 

This product will not be installed.

 

Microsoft Windows XP SP2 (64-bit)

Microsoft Windows XP SP3 (32-bit)

Windows Vista SP1 (32/64-bit)

Microsoft Windows 7 Home Premium, Professional or Ultimate (32/64-bit)

 

Grasping at straws here, but try the compatibility mode suggested in the following link, which is actually for Creator 2010.

 

http://kb.roxio.com/search.aspx?URL=/content/000239CR&PARAMS=set-locale=en

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Again thank you for these suggestions.

 

I tried that option and a few other different options and still it closes down after it's asked me if I want to check for updates. Again I clicked both yes and now to see if that helped but nothing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Again thank you for these suggestions.

 

I tried that option and a few other different options and still it closes down after it's asked me if I want to check for updates. Again I clicked both yes and now to see if that helped but nothing.

 

I have private messaged one of the Roxio folks who do check the forums once in awhile. Hopefully, he can help us out.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I have private messaged one of the Roxio folks who do check the forums once in awhile. Hopefully, he can help us out.

 

 

Thanks

 

 

 

 

 

 

...and thanks also, I've sent these logs off to customer support.

Edited by Mack08

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×