Jump to content

Roxio Community

Roxio Videowave


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 galskjaer

galskjaer

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 03 January 2012 - 09:55 AM

Hi,
Does anybody here know why I can only hear the first and the last track of five tracks added to a slide show (not photo show) edited in VideoWave. I admit the slide show is pretty long (about 24 min.) but that should not be an issue. I have checked that "mute" function has not been added to the tracks in between.

#2 Jim_Hardin

Jim_Hardin

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 34,326 posts
  • Gender:Male

Posted 03 January 2012 - 10:56 AM

More details please ~ so far all you really said is Slideshow Don't Work :lol:

What are these tracks? Where do they come from?

Look at the 2 that work in Explorer as well as those that don't... Compare Bit Rates, that is usually where things go wrong :huh:
Posted Image

#3 galskjaer

galskjaer

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 04 January 2012 - 05:13 PM

Details.....OK!! Music comes from SonicFire Smartsound library on my PC and all are added with the same settings. So it's all files that are supposed to be compatible with Roxio VideoWave. So for variation of the long slide show I have added several pieces of music of a varied length

I hope this is a better explanation.

#4 myguggi

myguggi

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 20,741 posts
  • Gender:Male

Posted 04 January 2012 - 06:48 PM

View Postgalskjaer, on 04 January 2012 - 05:13 PM, said:

Details.....OK!! Music comes from SonicFire Smartsound library on my PC and all are added with the same settings. So it's all files that are supposed to be compatible with Roxio VideoWave. So for variation of the long slide show I have added several pieces of music of a varied length

I hope this is a better explanation.

How did you go about adding the audio?
Does it work if you add non-SonicFire audio clips?

Walt

Dell Dimension 4500S;Windows XP Home Edition  SP3; IntelŪ PentiumŪ 4 CPU 2.00GHz, 784MB RAM
(NVIDIA GeForce FX 5200, 128 MB memory disabled because of failure)
IntelŪ 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller; DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
SoundMAX Digital Audio
SamsunG CDR/DVD-ROm SM 332B
HLDS GSA-5120D External LG Super-Multi ReWriter
WDC WD400BB-75DEA0, 40 GB HD; Prolific PL3507 Combo External Hard Drive, 80 GB; Maxtor 6 L200R0 USB Hard Drive, 250GB

HP Pavilion dv6 Notebook; Intel Duo CPU 64 bit, T6400 @ 2.0Ghz; 4.0 GB RAM; Vista Home Premium 64bit
Toshiba MK3252GSX ATA 286GB hard drive; HL-DT-ST DVDRAM GSA-T50L ATA burner
Intel 4Series Express Chipset


#5 Jim_Hardin

Jim_Hardin

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 34,326 posts
  • Gender:Male

Posted 05 January 2012 - 06:59 AM

View Postgalskjaer, on 04 January 2012 - 05:13 PM, said:

Details.....OK!! Music comes from SonicFire Smartsound library on my PC and all are added with the same settings. So it's all files that are supposed to be compatible with Roxio VideoWave. So for variation of the long slide show I have added several pieces of music of a varied length

I hope this is a better explanation.
not really :wacko:

Without knowing the names of the clips we can't try to duplicate your project...
Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users