Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Stombreeze

Audio Breaks After I Output Video

Question

I've made a video project in Roxio 2012 pro. The project plays fine (with multiple video, photo, and audio files) within video wave, but when I output to HD video and play it (in several video players including Windows and Quicktime, some of the audio during the movie is choppy on mp3 music I've added to the video.

 

Not sure what the problem is -- any help would be appreciated for me as I'm a bit of a newbie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I've made a video project in Roxio 2012 pro. The project plays fine (with multiple video, photo, and audio files) within video wave, but when I output to HD video and play it (in several video players including Windows and Quicktime, some of the audio during the movie is choppy on mp3 music I've added to the video.

 

Not sure what the problem is -- any help would be appreciated for me as I'm a bit of a newbie.

 

 

One piece of mp3 music is not necessarily the same as another.

 

Convert the mp3 to wav and use those wav files. Use the convert part of "Batch convert and Transfer"

 

Rememeber that some music has DRM protections and may not be able to be used. ITunes library are notorious for that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

One piece of mp3 music is not necessarily the same as another.

 

Convert the mp3 to wav and use those wav files. Use the convert part of "Batch convert and Transfer"

 

Rememeber that some music has DRM protections and may not be able to be used. ITunes library are notorious for that.

 

Will try that and see how it works. Thanks for the tip.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

×