Jump to content
  • 0
lpatrick

Question Marks Replacing Effects Help!

Question

I know that this problem was addressed back in December but it did not help me. I downloaded Roxio Creator Pro 2012 from the internet. Installation was fine but when I opened it there was all these question marks. I tried doing the steps that was outlined in the previous post in December but it didn't work. I also couldn't go from C:program data,Roxio 2012, videowave 13, plugins because mine was not found in that order. I had a videowave 13 and a plugins folder but not like it was outlined. At any rate this is very annoying and would appreciate any help whatsover in resolving this.

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I don't find any previous Posts??? When & Where was this? :huh:

 

If you have 2012 Pro, what plugin are you talking about?

 

A screen cap might help too ;)HERE

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I don't find any previous Posts??? When & Where was this? :huh:

 

If you have 2012 Pro, what plugin are you talking about?

 

A screen cap might help too ;)HERE

 

OK, I'm sorry, I should have provided some more info. Attached is a copy of the topic that was posted around Dec 15 that shows what I am running into now. It was posted between Dec 15-21 and they provided a fix but it did not work for me. I will also repost their fix n a few minutes. Also attached is a snapshot of my operating system.

post-53578-093147600 1328357621.jpg

post-53578-043040500 1328357654.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

This is what I am referring to when I said it was posted earlier. I tried to do the step that was outlined by Sonic Boom.

I have Verizon MiFi and the speed is not that great so it took well over 6 hours to download Roxio. I do not have that kind of time to spend on it today. I can still work with the program but I do need to get it corrected and I can't easily uninstall and reinstall. So any help is greatly, greatly appreciated.

 

Thanks

post-53578-014580900 1328358620.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Sorry, I missunderstood... I thought you meant that You had posted about this back in December but I see you were not part of that TOPIC - my bad :wacko:

 

The screen caps do help a little but I still have no idea what you have done to date! (it works best if you spell it out in detail instead of using the 'Ransom Note' approach :lol: )

 

But putting that aside for the moment let's try this approach...

 

Download and install the Revo Uninstaller -

 

Run it,
in MODERATE Mode!
and uninstall Creator 2012

 

Do the
to the letter!

 

Reboot and Install Creator 2012

 

Do this as outlined, no shortcuts, no extras ;)

 

I'll keep my fingers crossed!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×