Jump to content

Roxio Community

Double Image On Screen In Capture Mode


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 dimarrco

dimarrco

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Gender:Male

Posted 27 February 2012 - 05:40 PM

Hello Roxio forum,

I am havingissues with capturing video on one computer but not another. This is relevantbecause I am using the same disc to load the program on both and one works, butcan't handle the quality needed to capture smoothly nor is it convenient to usewhile working on these at home on the better computer built to handle this task.I have upadated the software as needed and it still will not work properly.Below are My computer specs:

Computer build
CPU : AMD FX-Series FX-4100 (FD4100WMGUSBX)
MOBO : GA-990FXA-UD3 (rev. 1.1)
OS:       Win 7 64bit

PSU : OCZ-ZT650W
GPU : 2 –using SLI -  EVGA GeForce GTX560 PART NUMBER: 01G-P3-1460-KR
MEMORY : Corsair Vengeance Blue 16 GB DDR3 SDRAM
         DualChannel Memory Kit CMZ16GX3M4A1600C9B
COOLER (CPU) : Cooler Master RR-910-HTX3-G1
         130-Watt92mm Hyper TX3 CPU Cooler
HDD1 : Western Digital 1.5 TB Caviar Green SATA Intellipower
         64MB Cache Bulk/OEM WD15EARS
HDD2: Samsung SP1614C sata 1st gen
DVD/CD Drives:
Lite-On Super All Write 24X SATADVD+/-RW Dual Layer Drive - Bulk - IHAS124-04 (Black)

<p style="margin: 0in 0in 10pt;" class="MsoNormal">            

      Here is the problem, when I click on the capture button thecapture page opens and audio is fine, but the capture part of the screen has adouble image, one layered over the other, one is centered and looks clean, noflickering, but the second is pulled to the right and towards the top corner,so that it is only partially visible.

Edited by dimarrco, 02 March 2012 - 01:52 PM.

Computer build
CPU : AMD FX-Series FX-4100 (FD4100WMGUSBX)
MOBO : GA-990FXA-UD3 (rev. 1.1)
OS:       Win 7 64bit

PSU : OCZ-ZT650W
GPU : 2 ľusing SLI -  EVGA GeForce GTX560 PART NUMBER: 01G-P3-1460-KR
MEMORY : Corsair Vengeance Blue 16 GB DDR3 SDRAM
         DualChannel Memory Kit CMZ16GX3M4A1600C9B
COOLER (CPU) : Cooler Master RR-910-HTX3-G1
         130-Watt92mm Hyper TX3 CPU Cooler
HDD1 : Western Digital 1.5 TB Caviar Green SATA Intellipower
         64MB Cache Bulk/OEM WD15EARS
HDD2: Samsung SP1614C sata 1st gen
DVD/CD Drives:
Lite-On Super All Write 24X SATADVD+/-RW Dual Layer Drive - Bulk - IHAS124-04 (Black)


#2 myguggi

myguggi

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 20,787 posts
  • Gender:Male

Posted 27 February 2012 - 08:38 PM

View Postdimarrco, on 27 February 2012 - 05:40 PM, said:

Hello techsupport,

I am havingissues with capturing video on one computer but not another. This is relevantbecause I am using the same disc to load the program on both and one works, butcan't handle the quality needed to capture smoothly nor is it convenient to usewhile working on these at home on the better computer built to handle this task.I have upadated the software as needed and it still will not work properly.Below are My computer specs:

Computer build
CPU : AMD FX-Series FX-4100 (FD4100WMGUSBX)
MOBO : GA-990FXA-UD3 (rev. 1.1)
OS:       Win 7 64bit

PSU : OCZ-ZT650W
GPU : 2 ľusing SLI -  EVGA GeForce GTX560 PART NUMBER: 01G-P3-1460-KR
MEMORY : Corsair Vengeance Blue 16 GB DDR3 SDRAM
         DualChannel Memory Kit CMZ16GX3M4A1600C9B
COOLER (CPU) : Cooler Master RR-910-HTX3-G1
         130-Watt92mm Hyper TX3 CPU Cooler
HDD1 : Western Digital 1.5 TB Caviar Green SATA Intellipower
         64MB Cache Bulk/OEM WD15EARS
HDD2: Samsung SP1614C sata 1st gen
DVD/CD Drives:
Lite-On Super All Write 24X SATADVD+/-RW Dual Layer Drive - Bulk - IHAS124-04 (Black)

<p style="margin: 0in 0in 10pt;" class="MsoNormal">            

      Here is the problem, when I click on the capture button thecapture page opens and audio is fine, but the capture part of the screen has adouble image, one layered over the other, one is centered and looks clean, noflickering, but the second is pulled to the right and towards the top corner,so that it is only partially visible.

This is not tech support but only a users forum.

UNless you bought two copies of the program you can  install it on only one computer.

Walt

Dell Dimension 4500S;Windows XP Home Edition  SP3; Intel« Pentium« 4 CPU 2.00GHz, 784MB RAM
(NVIDIA GeForce FX 5200, 128 MB memory disabled because of failure)
Intel« 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller; DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
SoundMAX Digital Audio
SamsunG CDR/DVD-ROm SM 332B
HLDS GSA-5120D External LG Super-Multi ReWriter
WDC WD400BB-75DEA0, 40 GB HD; Prolific PL3507 Combo External Hard Drive, 80 GB; Maxtor 6 L200R0 USB Hard Drive, 250GB

HP Pavilion dv6 Notebook; Intel Duo CPU 64 bit, T6400 @ 2.0Ghz; 4.0 GB RAM; Vista Home Premium 64bit
Toshiba MK3252GSX ATA 286GB hard drive; HL-DT-ST DVDRAM GSA-T50L ATA burner
Intel 4Series Express Chipset


#3 sknis

sknis

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 26,526 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hou,Tx

Posted 28 February 2012 - 04:50 AM

Check the SLI bridge to make sure it is securely connected.   Do you see the double image any other time?

This sounds like a new issue.  Go here (link) and scrolll down to the last entry to learn how to generate logs.  Send them to Roxio as stated.

Edited by sknis, 28 February 2012 - 04:54 AM.

PC  Windows 7 Ultimate 64bit  
Velocity Micro ProMagix ©HD 60; evga x58 motherboard, Intel i7 @2.93, 12G RAM, 250G SSD,  EVGA Nvidia 560TI superclocked video card, SoundBlaster X-Fi Xtreme audio card, Buffalo external blu-ray burner; Creator 2012, Creator NXT2 Pro. PhotoShow 6, VHS to DVD 3Plus and others.

Laptop - Windows 7 Ultimate 64 bit
Alienware M17XR4.  I-7 third generation @2.4,  8G RAM, 500G SSD, GTX660M, SoundBlaster 3Di,

Apple =OSX 10.5
MacBook Pro; 15.4-inch widescreen display, 2.4GHz Intel Core 2 Duo, 2GB memory, 200GB hard drive, 8x SuperDrive (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW), NVIDIA GeForce 8600M GT with 256MB of GDDR3 memory.  ILife 08, Toast 10, Final Cut Express 4 and Photoshop 4.

#4 dimarrco

dimarrco

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Gender:Male

Posted 02 March 2012 - 01:43 PM

[quote name='myguggi' date='27 February 2012 - 11:38 PM' timestamp='1330403897' post='402878']
This is not tech support but only a users forum.

UNless you bought two copies of the program you can  install it on only one computer

.
So why is it not working properly on the fist computer, but fine on the second. It sounds as if the second one is the one that would have the problem.

Support is no help in this matter, so I post this to our forum to see if anyone else has come across this issuse.

This is where we do this type of things, as I have done with many other forums in the past for help with other situations.

You may be  wrong about having to buy 2 copies, I have proved this and have no need to go into that. What they say is not always the truth. I guess that if we say it enough it will become our truth.

I would like to thank you for your comments just the same, sometimes we only know what they will tell us so that we only know what they want us to know.
Roxio, as a company, is as imperfect as any human being, and need to get the bugs out before "oking" their products for the consumer. We are their bugging dept.,

we send them info so that we benifit from each of our individual problems.
Computer build
CPU : AMD FX-Series FX-4100 (FD4100WMGUSBX)
MOBO : GA-990FXA-UD3 (rev. 1.1)
OS:       Win 7 64bit

PSU : OCZ-ZT650W
GPU : 2 ľusing SLI -  EVGA GeForce GTX560 PART NUMBER: 01G-P3-1460-KR
MEMORY : Corsair Vengeance Blue 16 GB DDR3 SDRAM
         DualChannel Memory Kit CMZ16GX3M4A1600C9B
COOLER (CPU) : Cooler Master RR-910-HTX3-G1
         130-Watt92mm Hyper TX3 CPU Cooler
HDD1 : Western Digital 1.5 TB Caviar Green SATA Intellipower
         64MB Cache Bulk/OEM WD15EARS
HDD2: Samsung SP1614C sata 1st gen
DVD/CD Drives:
Lite-On Super All Write 24X SATADVD+/-RW Dual Layer Drive - Bulk - IHAS124-04 (Black)


#5 dimarrco

dimarrco

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Gender:Male

Posted 02 March 2012 - 01:50 PM

View Postsknis, on 28 February 2012 - 04:50 AM, said:

Check the SLI bridge to make sure it is securely connected.   Do you see the double image any other time?

This sounds like a new issue.  Go here (link) and scrolll down to the last entry to learn how to generate logs.  Send them to Roxio as stated.

No, the only time I see this double image is using Roxio's software. I have been using many other softwware,

Adobe flash media recorder, avs editor & capture and have no problem while running their software to do what I  paid for with the Roxio product and software.

I will try what you have mentioned, but the link does not work. If there is an IM service through this forum, try to send the link there  and I will retreive it.

Thanks and will epost any updated info for others to use.
Computer build
CPU : AMD FX-Series FX-4100 (FD4100WMGUSBX)
MOBO : GA-990FXA-UD3 (rev. 1.1)
OS:       Win 7 64bit

PSU : OCZ-ZT650W
GPU : 2 ľusing SLI -  EVGA GeForce GTX560 PART NUMBER: 01G-P3-1460-KR
MEMORY : Corsair Vengeance Blue 16 GB DDR3 SDRAM
         DualChannel Memory Kit CMZ16GX3M4A1600C9B
COOLER (CPU) : Cooler Master RR-910-HTX3-G1
         130-Watt92mm Hyper TX3 CPU Cooler
HDD1 : Western Digital 1.5 TB Caviar Green SATA Intellipower
         64MB Cache Bulk/OEM WD15EARS
HDD2: Samsung SP1614C sata 1st gen
DVD/CD Drives:
Lite-On Super All Write 24X SATADVD+/-RW Dual Layer Drive - Bulk - IHAS124-04 (Black)


#6 myguggi

myguggi

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 20,787 posts
  • Gender:Male

Posted 02 March 2012 - 01:58 PM

[quote
.
So why is it not working properly on the fist computer, but fine on the second. It sounds as if the second one is the one that would have the problem.

Support is no help in this matter, so I post this to our forum to see if anyone else has come across this issuse.

This is where we do this type of things, as I have done with many other forums in the past for help with other situations.

You may be  wrong about having to buy 2 copies, I have proved this and have no need to go into that. What they say is not always the truth. I guess that if we say it enough it will become our truth.

I would like to thank you for your comments just the same, sometimes we only know what they will tell us so that we only know what they want us to know.
Roxio, as a company, is as imperfect as any human being, and need to get the bugs out before "oking" their products for the consumer. We are their bugging dept.,

we send them info so that we benifit from each of our individual problems.
[/quote]


I don't see a listing for the 2nd computer so there is no comparison  possible. I have no idea why it works on one and not the other.  Obviously there must be some difference in hardware and or software  installed.

I don't know why you would make this statement" "You  may be  wrong about having to buy 2 copies, I have proved this and  have  no need to go into that. What they say is not always the truth.  I  guess that if we say it enough it will become our truth." or even  what it is supposed to mean. What have you proved?

Edited by myguggi, 02 March 2012 - 02:00 PM.


Walt

Dell Dimension 4500S;Windows XP Home Edition  SP3; Intel« Pentium« 4 CPU 2.00GHz, 784MB RAM
(NVIDIA GeForce FX 5200, 128 MB memory disabled because of failure)
Intel« 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller; DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
SoundMAX Digital Audio
SamsunG CDR/DVD-ROm SM 332B
HLDS GSA-5120D External LG Super-Multi ReWriter
WDC WD400BB-75DEA0, 40 GB HD; Prolific PL3507 Combo External Hard Drive, 80 GB; Maxtor 6 L200R0 USB Hard Drive, 250GB

HP Pavilion dv6 Notebook; Intel Duo CPU 64 bit, T6400 @ 2.0Ghz; 4.0 GB RAM; Vista Home Premium 64bit
Toshiba MK3252GSX ATA 286GB hard drive; HL-DT-ST DVDRAM GSA-T50L ATA burner
Intel 4Series Express Chipset





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users