Jump to content
  • 0
JRW01

Installing Vhs To Dvd 3

Question

I purchased the new Roxio Easy VHS to DVD 3 last week as a DOWNLOAD.

I have tried several times to install the software on a SONY VAIO Laptop, operating on WINDOWS 7.

Each time the installation will go about halfway, then an error message will show "WIZARD WAS INTERRUPTED".

I have re-downloaded several times. I have turned off the Firewall. I have all the Window updates. I keep getting the same error.

Share this post


Link to post
Share on other sites

12 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Well... we will need more than that ;)

 

We will need to see the Log Files!

 

Click the Start Button and type in %appdata% then hit the Enter key.

 

That will open Explorer to the Roaming Folder.

 

Go to the Roxio Log Files. Then to Easy VHS to DVD 3 and the Newest, Rovi_Setup_Log.

 

post-39730-013829000 1331580462.jpg

 

Post that here as an attachment.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I purchased the new Roxio Easy VHS to DVD 3 last week as a DOWNLOAD.

I have tried several times to install the software on a SONY VAIO Laptop, operating on WINDOWS 7.

Each time the installation will go about halfway, then an error message will show "WIZARD WAS INTERRUPTED".

I have re-downloaded several times. I have turned off the Firewall. I have all the Window updates. I keep getting the same error.

 

 

 

did you get the software to work- is so what did you do- like to know same problem

Edited by dirtfarmer53

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

did you get the software to work- is so what did you do- like to know same problem

 

I guess that means that you didn't.

 

As above, post your log file(s). ZIP them.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

dirtfarmer already has his own Topic running, HERE.

 

I guess he didn't read the dates here, 1 1/2 months old, before asking a question of someone who made one post and hasn't come back :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

OK here is my fix.

If you have any other Roxio installed besides Vhs to dvd 3 i suggest you uninstall all first.

I went to my computer and did a search for roxio.

i deleted every thing that said roxio.

I then went into regedit and did the same search roxio, i then deleted every registry entry that said roxio.

It installed with no problem.

 

i messed with this for days.

 

before i found the fix.

 

 

Windows 7 ultimate 64 was the operating system on a quad core I7 2.4 ghz

A sager note book.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

OK here is my fix.

If you have any other Roxio installed besides Vhs to dvd 3 i suggest you uninstall all first.

I went to my computer and did a search for roxio.

i deleted every thing that said roxio.

I then went into regedit and did the same search roxio, i then deleted every registry entry that said roxio.

It installed with no problem.

 

i messed with this for days.

 

before i found the fix.

 

 

Windows 7 ultimate 64 was the operating system on a quad core I7 2.4 ghz

A sager note book.

 

What you describe is not a "general" fix but is actually dangerous.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

OK here is my fix.

If you have any other Roxio installed besides Vhs to dvd 3 i suggest you uninstall all first.

I went to my computer and did a search for roxio.

i deleted every thing that said roxio.

I then went into regedit and did the same search roxio, i then deleted every registry entry that said roxio.

It installed with no problem.

 

i messed with this for days.

 

before i found the fix.

 

 

Windows 7 ultimate 64 was the operating system on a quad core I7 2.4 ghz

A sager note book.

What you describe is not a "general" fix but is actually dangerous.

 

:lol::D:lol: Walt is right!

 

I installed EVD3 on one PC that had 4 versions of Roxio Software install and it never missed a beat!

 

Deleting things in your Registry often puts you on the fast track for a new format :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I have the same problem. I don't see any way to upload the logs so I am going to paste some in.

THe direct X went fine

 

The USB looks like the problem but I can't past it all in. What next?

 

Thanks,

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I have the same problem. I don't see any way to upload the logs so I am going to paste some in.

THe direct X went fine

 

The USB looks like the problem but I can't past it all in. What next?

 

Thanks,

Why don't you start your own Topic rather than trying to steal someone else's???

 

It always works better that way as 3 different people have posted differing issues and you are claiming yours is the same :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Why don't you start your own Topic rather than trying to steal someone else's???

 

It always works better that way as 3 different people have posted differing issues and you are claiming yours is the same :lol:

 

I went Googling for my problem and found this thread. I have never tried the forum before and don't know my way around. Using the word steal is rather strong.

And my symptoms are exactly as described in the first post.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I feel rather strongly about it...

 

Since you are unwilling to describe your issue in any detail, I do not think I can be of any assistance. Perhaps another user may be able to assist you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Ditto !

 

Wants help but is unwilling to help himself by providing information ! :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×