Jump to content
  • 0
jecihem

Stopped Working

Question

Hello,

Installation was OK but when I click on the button I get the message "Easy VHS to DVD stopped morking".

Details of message is shown below.

I have VISTA.

I tried to reinstall the program several times.

Thanks for your help.

 

 

Description :

Stopped working

 

Signature du problème :

Nom d’événement de problème: CLR20r3

Signature du problème 01: easyvhs2dvd.exe

Signature du problème 02: 3.0.1.14

Signature du problème 03: 4efd2688

Signature du problème 04: EasyVHS2DVD

Signature du problème 05: 3.0.1.14

Signature du problème 06: 4efd2688

Signature du problème 07: 36

Signature du problème 08: 0

Signature du problème 09: System.NullReferenceException

Version du système: 6.0.6002.2.2.0.768.3

Identificateur de paramètres régionaux: 1036

Share this post


Link to post
Share on other sites

16 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Is your Vista up to date with the Service packs?

 

Is VHS to DVD 3 installaed in the same language as Vista?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Clearly it did not install correctly ;)

 

I am assuming your Vista was installed in French?

 

You need to follow the Prep Steps to the letter!

 

Then start to Install the Program, only choose Repair when it is offered.

 

That should get it running but if it does not, we do have another trick or two :lol:

 

Let us know!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

First of all, many thanks to both of you for spending time trying to solve my problem.

I've done everything (I think !) which is on le prep letter. Re-install the software --> same message when I try to open it "stpped working" a few seconds after I've seen the blue logo of the software.

I am on Vista Premium SP2 (in french)

My computer is a Dell with 2CPU 6420 2.13GHz and 4Go RAM

The video card is a 256MB ATI Radeon X 1300 PRO

All drivers are the last updated.

Sorry to borry you with my problem ...

Best Regards JCM

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

First of all, many thanks to both of you for spending time trying to solve my problem.

I've done everything (I think !) which is on le prep letter. Re-install the software --> same message when I try to open it "stpped working" a few seconds after I've seen the blue logo of the software.

I am on Vista Premium SP2 (in french)

My computer is a Dell with 2CPU 6420 2.13GHz and 4Go RAM

The video card is a 256MB ATI Radeon X 1300 PRO

All drivers are the last updated.

Sorry to borry you with my problem ...

Best Regards JCM

 

With other Roxio programs, the software must be installed using the same language as the operating system. It is not clear that you have done that.

 

Did you update the drivers for the video card from ATI directly if it is a desktop?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Yes the languages are the same.

NET Framework and ATI Catalyst updated from the sites.

Still doesn't work - same message "Stopped working"

Rgds JCM

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Then you need to try the Prep & Repair that I outlined in Post #2.

 

I am hoping that will do the trick for you ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I did all the points except #6 : burner's firmware

My DVD burner is a TSST corpDVD + RW TS-H353B Version D200 OEM Code DE

Windows say it is the last version available, but on the Samsung site I havn't found this model (too old ?) only the H353C with a different OEM. I havn't taken the risk to download it ! Should I ?

The installation program of Easy VHS ... doesn't show any error message and goes to the end, asking for reboot. It is when I click on the icone that the message comes "Stopped working"

Rgds JCM

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I did all the points except #6 : burner's firmware

My DVD burner is a TSST corpDVD + RW TS-H353B Version D200 OEM Code DE

Windows say it is the last version available, but on the Samsung site I havn't found this model (too old ?) only the H353C with a different OEM. I havn't taken the risk to download it ! Should I ?

The installation program of Easy VHS ... doesn't show any error message and goes to the end, asking for reboot. It is when I click on the icone that the message comes "Stopped working"

Rgds JCM

 

 

Your burner is a Dell OEM, the only safe firmware you should download and use is one Dell post's on their site for your specific burner.

 

So you reboot the PC after the installation?

 

Your talking about clicking on the desktop icon?

 

Will it open and work from start, all, programs, Roxio Easy VHS to DVD 3?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I agree with cd, if it is a Dell OEM drive, best to leave it alone ;)

 

The 'repair' may need to be done twice for it to take.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I have now downloaded the DVD driver from the manufacturer. That means that all the 9 points of the prep letter have been covered.

"Repair" has been done twice.

The installation seems going well : no error message - final message that installation has been completed - need to reboot the PC.

After the reboot when I click on the deskstop icon for Easy VHS2DVD, I get fro a few seconds the blue logo of the software and then the error message "Stopped working"

The detail of the error message I mentionned in post#1, should provide some answer to the problem. It should say something to Roxio, shouldn't it.

Regards JCM

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

One more thing I would like you to try...

 

Download and install the Revo Uninstaller.

 

Run it in MODERATE mode and have it remove EVD3.

 

Reboot.

 

With your Anti Virus OFF and your Startup items OFF, Install the software.

 

Yours is a strange situation... It seems as though there is something wrong with the program after it installs :glare:

 

Of course we are just Users like yourself and do not work for Roxio. If you want to contact Support by all means do so! They may have some better ideas ;) (One thing you might suggest for them, is to have them set you up with a download of the suite)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hi Jim,

I very much appreciate all the time and effort you were spending helping me to solve my problem.

I have done this "one more thing" along the lines you indicated. Unfortunately the same message appears at the end "Stopped working"

As you said there is something wrong with the program AFTER it installs. As you suggested I will contact Roxio.

Many thanks again and I will let you know if I get some results.

Best regards JCM

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello,

This an update of the situation.

After hundreds of tricks recommended by the Roxio support the result is still the same. Amazing because it works on my portable ... but this one is not equipped wiyh a RW driver.

The problem has been transferred to the upper level of support at Roxio.

Still waiting for a solution.

Regards JCM

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello,

This an update of the situation.

After hundreds of tricks recommended by the Roxio support the result is still the same. Amazing because it works on my portable ... but this one is not equipped wiyh a RW driver.

The problem has been transferred to the upper level of support at Roxio.

Still waiting for a solution.

Regards JCM

 

In English what exactly does that mean?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I think he means that the desktop PC does not have an "RW Drive"??? :huh:

 

Based on that, I unplugged my RW's and rebooted my EVD3 PC!

 

No problems, it worked fine even without the RW's

 

Of course you could not use the Record to Disc, since there was NO Disc to record too :lol: But Record-Edit-Save worked ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×