Jump to content

Roxio Community

Screen Looks Weird; Help Needed!


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Sjeele

Sjeele

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 25 March 2012 - 07:49 AM

Hello,

I bought the Roxio Game Capture last friday.
I had some problems with the screens that it is displaying:
Scrambled image with the Xbox 360:



And double/weird screen with the Wii:



I also have a PS3, but I only use that one with HDMI
In the past I used other record devices, but that wasn't HD-ish.
Can someone help me, please?

Greets,
Sjeele

#6 djskip316i

djskip316i

    Apprentice

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 121 posts

Posted 25 March 2012 - 12:20 PM

*
Best Answer

View PostSjeele, on 25 March 2012 - 09:59 AM, said:

I already did.
I re-installed my Laptop last year, and used these drivers.
None of them is updated by 2010, so I have the recent ones, does someone else have a solution?
Under the option tab on the capture screen , make sure tv standard is set to NTSC_M.

#2 myguggi

myguggi

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 20,735 posts
  • Gender:Male

Posted 25 March 2012 - 08:06 AM

View PostSjeele, on 25 March 2012 - 07:49 AM, said:

Hello,

I bought the Roxio Game Capture last friday.
I had some problems with the screens that it is displaying:
Scrambled image with the Xbox 360:



And double/weird screen with the Wii:


I also have a PS3, but I only use that one with HDMI
In the past I used other record devices, but that wasn't HD-ish.
Can someone help me, please?

Greets,
Sjeele

Read this and come back with some information

Edited by myguggi, 25 March 2012 - 08:07 AM.


Walt

Dell Dimension 4500S;Windows XP Home Edition  SP3; IntelŪ PentiumŪ 4 CPU 2.00GHz, 784MB RAM
(NVIDIA GeForce FX 5200, 128 MB memory disabled because of failure)
IntelŪ 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller; DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
SoundMAX Digital Audio
SamsunG CDR/DVD-ROm SM 332B
HLDS GSA-5120D External LG Super-Multi ReWriter
WDC WD400BB-75DEA0, 40 GB HD; Prolific PL3507 Combo External Hard Drive, 80 GB; Maxtor 6 L200R0 USB Hard Drive, 250GB

HP Pavilion dv6 Notebook; Intel Duo CPU 64 bit, T6400 @ 2.0Ghz; 4.0 GB RAM; Vista Home Premium 64bit
Toshiba MK3252GSX ATA 286GB hard drive; HL-DT-ST DVDRAM GSA-T50L ATA burner
Intel 4Series Express Chipset


#3 Sjeele

Sjeele

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 25 March 2012 - 08:23 AM

View Postmyguggi, on 25 March 2012 - 08:06 AM, said:

Read this and come back with some information

I Have a laptop:
Acer Aspire 7730g
7730 Specs

I installed 'Windows 7 Prof. x64' on it.
Inside there is:
Inter Core 2 Duo CPU T6500 @ 2.10Ghz  2.10Ghz
4.00 GB RAM

Anything else of information needed??

#4 sknis

sknis

    Digital Guru

  • Digital Guru
  • PipPipPipPipPipPip
  • 26,448 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hou,Tx

Posted 25 March 2012 - 08:41 AM

View PostSjeele, on 25 March 2012 - 08:23 AM, said:

I Have a laptop:
Acer Aspire 7730g
7730 Specs

I installed 'Windows 7 Prof. x64' on it.
Inside there is:
Inter Core 2 Duo CPU T6500 @ 2.10Ghz  2.10Ghz
4.00 GB RAM

Anything else of information needed??

Make sure you have update the video chip driver to the latest from   here.
PC  Windows 7 Ultimate 64bit  
Velocity Micro ProMagix ©HD 60; evga x58 motherboard, Intel i7 @2.93, 12G RAM, 250G SSD,  EVGA Nvidia 560TI superclocked video card, SoundBlaster X-Fi Xtreme audio card, Buffalo external blu-ray burner; Creator 2012, Creator NXT2 Pro. PhotoShow 6, VHS to DVD 3Plus and others.

Laptop - Windows 7 Ultimate 64 bit
Alienware M17XR4.  I-7 third generation @2.4,  8G RAM, 500G SSD, GTX660M, SoundBlaster 3Di,

Apple =OSX 10.5
MacBook Pro; 15.4-inch widescreen display, 2.4GHz Intel Core 2 Duo, 2GB memory, 200GB hard drive, 8x SuperDrive (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW), NVIDIA GeForce 8600M GT with 256MB of GDDR3 memory.  ILife 08, Toast 10, Final Cut Express 4 and Photoshop 4.

#5 Sjeele

Sjeele

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 25 March 2012 - 09:59 AM

View Postsknis, on 25 March 2012 - 08:41 AM, said:

Make sure you have update the video chip driver to the latest from   here.

I already did.
I re-installed my Laptop last year, and used these drivers.
None of them is updated by 2010, so I have the recent ones, does someone else have a solution?

#7 Sjeele

Sjeele

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 26 March 2012 - 09:12 AM

View Postdjskip316i, on 25 March 2012 - 12:20 PM, said:

Under the option tab on the capture screen , make sure tv standard is set to NTSC_M.

Thank you, that was the solution..
I live in the Netherlands, we use PAL over here, so I thought NTSC won't work, but it works fine now, thank you..




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users